Als je deze website niet kunt openen, bel dan naar de +31 (0) 858 881 843 of gebruik de Google Assistent-app van FlixBus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§
i

Er zijn geen steden gevonden

We hebben geen bestemmingen die overeenkomen met je zoekopdracht. Wijzig je zoekopdracht of probeer het later opnieuw.

Naar Europa’s bekendste muziekfestivals met de bus

Iedere zomer schieten muziekfestivals net zo snel uit de grond als bloemen in de lente! Muziekfans van over de hele wereld komen samen om van de leukste festivals te genieten en hun idolen op de diverse podia te bewonderen. FlixBus maakt het dankzij haar uitgebreide routenetwerk dit jaar nóg makkelijker om naar jouw favoriete muziekfestival te gaan, of het nu direct in Nederland is of in het buitenland. Hier lees je meer over de diverse festivals in Europa, en hoe je ze gemakkelijk met de bus bereikt.
 

Meiden op een festival

De voordelen van een FlixBus naar jouw festival

♪ Geen ruimte in de auto voor jou en je festivaluitrusting? Wij hebben de oplossing! Onze bussen hebben meer dan genoeg ruimte in het grote bagagecompartiment voor je tent en alle andere essentials!

♪ Kun je niet wachten je vrienden op het festivalterrein te treffen? Waarom wachten als je ze vantevoren al in de bus kunt zien? De meeste auto’s hebben geen plaats voor de hele vriendenploeg, een gebrek aan ruimte waar de FlixBus geen last van heeft.

♪ Wij hebben een toilet aan boord! Vergeet de lange rijen op het festivalterrein en leeg je blaas direct in de bus, zodat je geen minuut van jouw favoriete artiest hoeft te missen.

♪ Festivals vergen al genoeg energie, dus waarom zoveel verspillen door ruzie te maken met de GPS als je in plaats daarvan heerlijk kunt relaxen met je telefoon en camera aangesloten aan onze stopcontacten?

♪ Je vermijdt de bus omdat je bang bent dat je buurman stinkvoeten heeft? Oké, bekijk het van deze kant: de kans is erg klein, maar komt het voor, dan is het een mooie voorbereiding op die frisse festivallucht…

De FlixFestival survival gids

♫ Niet vergeten: je tickets (ja, het gebeurt), ID, verzekeringspas en cash.

♫ Spreek een FM (Find me) plek af. Raak je elkaar kwijt, dan hoef je je geen zorgen te maken.

♫ Maak geen levensingrijpende beslissingen!

♫ Drink (nee, niet alleen bier. Af en toe ook water, veel water).

♫ Breng een lang iemand! Zij zijn ontzettend nuttig om mee te brengen naar festivals. Zo kun je voor een goed uitzicht op hun schouders zitten en is het niet zo makkelijk ze uit het zicht te verliezen. Geen lange vriend? Maak er een.

♫ Wil je het niet verliezen of beschadigen, breng het dan niet mee.

♫ Wil je douchen, ga dan a) heel vroeg ‘s ochtends of b) wanneer David Guetta op het podium staat.

♫ Vermijd post-festival blues! Je leven is niet voorbij wanneer je het festivalterrein verlaat, ook al voelt het misschien zo aan.

♫ Ga lekker los en geniet van iedere festivalminuut! Zing totdat je stem weg is en dans tot je benen je niet meer kunnen dragen! Is dit voor jou het geval? Dan weet je dat jouw feestje een succes was!
 

Ontdek onze festivaltips voor 2017

Dutch Valley

Dutch Valley

Fan van Pop, Rock, Hip-Hop of Nederlandstalig? Het is allemaal te vinden op één van de 10 podia en bij meer dan 115 acts. Dutch Valley vindt plaats op 19 augustus in de buurt van Amsterdam. Reis met FlixBus naar Amsterdam Sloterdijk en neem vanaf daar de pendelbus naar het festivalterrein. Een retourticket voor de pendelbus kost op de dag van het festival 12€ en in de ticketshop slechts 8€.

Meer informatie vind je op: https://www.dutchvalleyfestival.nl/

Nazomeren

Nazomeren

Al gehoord van het festival Nazomeren? Dit jaar is de 5e editie van het zomerse dancefestival. Reis naar het centrale station van Groningen en neem vanaf daar de pendelbus naar het festivalterrein. Een retourticket voor de pendelbus kost 5€ en de Early Bird tickets voor het festival kosten slechts 39€ Plak na het festival er een dagje bij aan en ontdek de stad Groningen.

Kijk voor meer informatie op: http://www.nazomerenfestival.nl/

Hurricane

Hurricane

Met in de line-up Green Day, Linkin Park, Imagine Dragons, Lorde, Passenger en nog veel meer! Hurricane vindt plaats in Eichenring in Scheessel van 23 t/m 25 juni. Hier kom je door een FlixBus naar Bremen of Hamburg te nemen. Kom je aan in Bremen, neem dan de RB41 in de richting Hamburg Centraal. Stap uit bij de tweede halte, genaamd “Scheeßel”. Vanaf hier loop je naar het festival! Vanaf Hamburg neem je ook de RB41, maar dan in de richting Bremen Centraal en stap je uit bij de achtste halte, ook “Scheeßel”.

Check de website voor meer informatie: http://www.hurricane.de

Lollapalooza

Lollapalooza

Dit jaar is de line-up voor Lollapalooza weer indrukwekkend met namen als Foo Fighters, Mumford & Sons, the XX, Hardwell en meer! Het festival is op 9 en 10 september in Berlijn. Tickets zijn te koop vanaf 79€ voor één dag.

Berlijn is een van onze centrale hubs, wat betekent dat je de stad bereikt vanuit honderden steden doorheen Europa. Zodra jouw bus aankomt in de Duitse hoofdstad, hoef je alleen nog maar de regionale trein S46 te nemen naar station “Baumschulenweg”. Vanaf daar ga je verder met bus 166 richting “Boddinstr.” en stap je uit bij de halte “Rathaus Treptow”. Volg nu het lawaai en je staat binnen no-time op het festivalterrein!

Voor info over het Berlijnse OV: https://www.bvg.de/en

Klik hier voor meer informatie en tickets: https://www.lollapaloozade.com/tickets/