§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Reistips: de mooiste tips voor elke reiziger

Alternatief tijdens transport stakingen

Alternative: Bus vs Train 

Het beste alternatief tijdens treinstakingen is de bus! Wat te doen als treinen weer staken en je niet per se een auto ter beschikking hebt? Neem de bus!

Van april tot juni zullen de vakbonden in Frankrijk een reeks van tweedaagse stakingen houden, die in totaal overeenkomen met 36 dagen treinstakingen en reisverstoringen. Lees hier meer over treinstakingen.

 
Oktoberfest 2018 in München
Bushalte bij luchthaven
Spaar op jouw vliegreis: neem de bus naar de luchthaven!

Mountainbiker bij een bergmeer
Ga met de bus op fietsvakantie!

Jonge vrouw maakt een selfie

Reistips: grenzeloos onderweg!

Reizen met de bus is veel meer dan alleen van A naar B komen! Het is voordelig en flexibel en maakt een groot aantal bestemmingen toegankelijk voor onze reizigers. FlixBus reist inmiddels naar meer dan 800 bestemmingen door heel Europa. Wij helpen je daarom graag op weg met een aantal nuttige reistips! Wil je gaan shoppen? Heb je kriebels in je buik en zoek je naar iets romantisch? Of ga je liever naar de sneeuw?

Stay tuned – we gaan deze pagina steeds verder uitbreiden met meer en meer nuttige reistips- en ideeën!

Pretpark
Ontdek de leukste pretparken van Europa met de bus!

Reis per bus naar romantische bestemmingen

Shopping trip
Shopping trip met de bus

Springende mensen op een strand

Ontdek Europa

Ons groeiende busnetwerk vergroot het aantal goedkope reismogelijkheden. Het vermoeilijkt tegelijkertijd natuurlijk de keuze: wat zijn de mooiste plekjes van Europa?

Laat ons helpen! Ons ontzettend internationale team is tjokvol medereizigers die bij elkaar bijna alle mooiste plekjes van Europa allang kennen. Zo wordt jouw busreis gegarandeerd een succes!