Bus van Lille naar Hamburg

vanaf 61,99 €

Veiligheid en gezondheid

Houd jezelf en anderen veilig als je met ons reist.
Meer informatie

Download de FlixBus-app

Tickets boeken en opslaan Informatie over haltes Exclusieve aanbiedingen
Bekijk de app

NIEUW! Luchthaventransfers

Rechtstreeks van en naar luchthavens zoals Amsterdam Schiphol, Brussels Airport en vele andere!
Boek nu vanaf € 4,99!

Duurzaam reizen

FlixBus is een van de meest milieuvriendelijke manieren om te reizen in vergelijking met een auto of vliegtuig.
Lees meer informatie

Op deze pagina


Bushaltes in Lille

Opmerking: je ticket bevat de meest actuele adresgegevens.

Ontdek alle bestemmingen

Veelgestelde Vragen

Ja er rijden ook nachtbussen op de route van Lille naar Hamburg. Check ook de services die we bieden op onze nachtbussen. Er is ruim plaats voor je benen en we hebben stoelen met verstelbare rugleuningen zodat je lekker kan slapen op je reis naar Hamburg. Op de nachtbus van Lille naar Hamburg zijn er stopcontacten en wifi, dus je kan je knus nestelen om tijdens de rit naar een film te kijken.
Vanuit Hamburg kun je met de bus makkelijk naar 235 toffe bestemmingen. De populairste bestemmingen met vertrek vanuit Hamburg zijn Berlin, Cologne, Düsseldorf. Vergeet niet je uitstapjes op tijd te plannen om de goedkoopste tickets te bemachtigen!
De prijzen voor tickets van Lille naar Hamburg starten vanaf slechts 53,99 €. Kies voor ritten tijdens de daluren en in de week om zo goedkoop mogelijk te reizen met FlixBus. Het makkelijkst is als je je ticket van Lille naar Hamburg koopt op deze website of in de app. We bieden verschillende beveiligde betaalwijzen voor de aankoop van je ticket van Lille naar Hamburg. Kies tussen kredietkaart (VISA/Mastercard/Maestro/Amex/Diners Club/JCB/Discover), PayPal en Ideal. Wanneer je op de betaalpagina komt, zie je alle beschikbare opties en kun je jouw betaalwijze kiezen. Als je problemen hebt met de betaalprocedure, kijk dan op de pagina over betalingen. Als je je busticket op de bus of in een verkooppunt koopt, kun je ook cash betalen.
De busrit van Lille naar Hamburg is 768 km lang. FlixBus kan je in 11 uur 20 minuten van Lille naar Hamburg brengen. De snelste busverbinding op dit traject telt 9 halte(s). Op de FlixBussen van Lille naar Hamburg is extra beenruimte beschikbaar, er is een toilet en ook individuele stopcontacten. Op de meeste bussen is ook gratis wifi. Bovendien kun je tijdens het boekingsproces een stoel reserveren voor je busrit naar Hamburg, voor zover beschikbaar op de gekozen bus. Er zijn verschillende categorieën stoelen, zoals panoramastoelen, stoelen met tafeltje en slaapstoelen. Met de bus van Lille naar Hamburg reizen is een van de milieuvriendelijkste opties, want door samen te reizen daalt de uitstoot uit het verkeer. Bovendien kan wie met FlixBus reist ervoor kiezen zijn of haar CO₂-uitstoot te compenseren. Vink daarvoor het vakje voor CO₂-compensatie aan wanneer je je ticket koopt.
Wanneer je de bus neemt van Lille naar Hamburg, kun je je bus volgen met onze Realtime bustracker. Selecteer de gewenste halte en check het aankomstuur. Je kunt zien waar je bus zich momenteel bevindt en kijken of er vertragingen zijn.
Nee, je hoeft je ticket voor je busreis van Lille naar Hamburg niet af te drukken. Toon de chauffeur bij het instappen je ticket op je smartphone of tablet. Maar voor de zekerheid is het handig als je ook een papieren versie hebt.
Er zijn 2 haltes in Lille; Lille, Tourcoing. In Hamburg zijn er 2 haltes; Hamburg (Centraal Station, Busstation), Hamburg-Harburg (station). Je vindt de locatie van de FlixBus-haltes op de kaart op deze pagina.
De laatste FlixBus van Lille naar Hamburg vertrekt om 18:45.
De eerste FlixBus van Lille naar Hamburg vertrekt om 00:15.
Ja, alle FlixBussen van Lille naar Hamburg zijn voorzien op de noden van passagiers met beperkte mobiliteit. We doen ons best om onze bussen zo comfortabel en toegankelijk mogelijk te maken voor mensen met een handicap of met beperkte mobiliteit. Hulpdieren mogen mee op alle FlixBussen van Lille naar Hamburg. Het vervoer van rolstoelen, opvouwbare rolstoelen, loophulpen en andere mobiliteitshulpen is gratis.
Wanneer je de bus neemt van Lille naar Hamburg, kun je gratis één stuk ruimbagage (50x80x30 cm, max. 20 kg) en één stuk handbagage (30x42x18 cm, max. 7 kg) meenemen. Als je extra bagage of speciale bagage wilt meenemen, bekijk dan op deze pagina wat de mogelijkheden zijn. Als daar plaats voor is, kun je je fiets meenemen op de FlixBus van Lille naar Hamburg. De prijzen voor fietsvervoer vind je hier

Wil je met de bus van Lille naar Hamburg?

Dan moet je bij ons zijn. Je busreis plannen was nog nooit zo makkelijk! De rit van Lille naar Hamburg duurt ongeveer 11 uur 20 minuten en er zijn al tickets vanaf 53,99 €. De eerste bus vertrekt om 00:15 en de laatste om 18:45. Er zijn dagelijks 9 FlixBus-ritten van Lille naar Hamburg, en wanneer je met FlixBus reist, kun je rekenen op gratis wifi, stopcontacten en een gegarandeerde zitplaats.

Zo boek je je busreis van Lille naar Hamburg

Een reis boeken bij FlixBus is heel simpel: dat kan op deze website of in de gratis FlixBus-app. In enkele klikken is het geregeld! Als je online je ticket koopt van Lille naar Hamburg, heb je de keuze uit verschillende beveiligde online betaalwijzen, waaronder kredietkaart (VISA/Mastercard/Maestro/Amex/Diners Club/JCB/Discover), PayPal en Ideal. Op de bus en in onze verkooppunten kun je cash betalen.

De service aan boord is afhankelijk van de beschikbaarheid