Als je deze website niet kunt openen, bel dan naar de +31 (0) 858 881 843 of gebruik de Google Assistent-app van FlixBus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Service in de Bus

Onze langeafstandsbus garandeert je de beste service. Je krijgt in de FlixBus gratis Wi-Fi met LTE-snelheid, extra beenruimte, voordelige snacks en drankjes, voldoende stopcontacten voor je elektrische apparaten en veel ruimte voor je bagage.

Gratis surfen met wifi in de bus

WiFi

Zodat u zich niet gaat vervelen, krijgt u gratis toegang tot onze WiFi in de bus zodat u de hele reis kunt internetten, met vrienden kunt chatten en uw e-mails kunt checken – en dat allemaal met LTE-snelheid! Met FlixBus bent u altijd online.

Beenruimte

Beenruimte

In de FlixBus heeft u bovendien zitplaatsgarantie met extra veel beenruimte. Onze moderne bussen zijn ingericht met comfortabele stoelen en veel ruimte. Hierdoor hebben ook langere mensen voldoende plaats om comfortabel te reizen. Alle stoelen hebben verstelbare rugleuningen en zijn ook comfortabel gedurende langere reizen.

Snacks en drankjes aan boord

Snacks & Drinks

Blij FlixBus wordt er altijd goed voor je gezorgd. Zo vind je voordelige snacks en drankjes aan boord van sommige bussen.

Stopcontacten aan boord

Stopcontacten

Wil je internetten, chatten of op je laptop werken maar is de batterij leeg? Geen probleem! Ga gewoon naar het symbool met het stopcontact of vraag de chauffeur waar je de stopcontacten kunt vinden in onze FlixBus.

Toiletten aan boord van de FlixBus

Toilet

Duurt het nog even tot je op de plaats van bestemming bent aangekomen? Dat is geen reden om nerveus te worden! Aan boord van al onze bussen bevindt zich een toilet.

Bagage meenemen: geen probleem in onze bussen

Bagage

Onze bussen bieden je ook genoeg plaats voor je bagage. Bewaar je bagage in het bagagevak en leun ontspannen achterover. Onze chauffeur helpt je natuurlijk met het plaatsen van je bagage in het bagageruim.Meer informatie over bagage vind je in het Bagagebeleid.

Dankzij de app ontvang je alle belangrijke informatie over je reis rechtstreeks op je mobiele telefoon

Veelgestelde vragen

Op onze Help-pagina vind je een antwoord op je vragen.