Bus van Salzburg naar Milaan

vanaf 101,99 €

Veiligheid en gezondheid

Houd jezelf en anderen veilig als je met ons reist.
Meer informatie

Download de FlixBus-app

Tickets boeken en opslaan Informatie over haltes Exclusieve aanbiedingen
Bekijk de app

NIEUW! Luchthaventransfers

Rechtstreeks van en naar luchthavens zoals Amsterdam Schiphol, Brussels Airport en vele andere!
Boek nu vanaf € 4,99!

Duurzaam reizen

FlixBus is een van de meest milieuvriendelijke manieren om te reizen in vergelijking met een auto of vliegtuig.
Lees meer informatie

Op deze pagina


Bushaltes in Salzburg

Opmerking: je ticket bevat de meest actuele adresgegevens.

Ontdek alle bestemmingen

Veelgestelde Vragen

De eerste FlixBus van Salzburg naar Milaan vertrekt om 00:15.
Ja, alle FlixBussen van Salzburg naar Milaan zijn voorzien op de noden van passagiers met beperkte mobiliteit. We doen ons best om onze bussen zo comfortabel en toegankelijk mogelijk te maken voor mensen met een handicap of met beperkte mobiliteit. Hulpdieren mogen mee op alle FlixBussen van Salzburg naar Milaan. Het vervoer van rolstoelen, opvouwbare rolstoelen, loophulpen en andere mobiliteitshulpen is gratis.
Wanneer je de bus neemt van Salzburg naar Milaan, kun je je bus volgen met onze Realtime bustracker. Selecteer de gewenste halte en check het aankomstuur. Je kunt zien waar je bus zich momenteel bevindt en kijken of er vertragingen zijn.
Wanneer je de bus neemt van Salzburg naar Milaan, kun je gratis één stuk ruimbagage (50x80x30 cm, max. 20 kg) en één stuk handbagage (30x42x18 cm, max. 7 kg) meenemen. Als je extra bagage of speciale bagage wilt meenemen, bekijk dan op deze pagina wat de mogelijkheden zijn. Als daar plaats voor is, kun je je fiets meenemen op de FlixBus van Salzburg naar Milaan. De prijzen voor fietsvervoer vind je hier
De laatste FlixBus van Salzburg naar Milaan vertrekt om 23:35.
Er zijn 2 haltes in Salzburg; Salzburg (Centraal Station, Lastenstraße), Salzburg South (Hellbrunner Landesstraße). In Milaan zijn er 12 haltes; Cormano - Cusano Milanino (motorway A4 eastbound), Cormano - Cusano Milanino (motorway A4 westbound), Milaan (Busstation Lampugnano), Milaan (Sesto S.G. 1° Maggio M1), Milan (Assago M2), Milan (Autostazione Molino Dorino), Milan (Stazione Centrale - MXP Shuttle), Milan (Stazione Centrale - Orio Shuttle), Milan (Stazione centrale - Hotel Gallia), Milan (Stazione centrale - Linate shuttle), Milan Rho Train Station, Milano (San Donato M3). Je vindt de locatie van de FlixBus-haltes op de kaart op deze pagina.
Nee, je hoeft je ticket voor je busreis van Salzburg naar Milaan niet af te drukken. Toon de chauffeur bij het instappen je ticket op je smartphone of tablet. Maar voor de zekerheid is het handig als je ook een papieren versie hebt.
De prijzen voor tickets van Salzburg naar Milaan starten vanaf slechts 79,99 €. Kies voor ritten tijdens de daluren en in de week om zo goedkoop mogelijk te reizen met FlixBus. Het makkelijkst is als je je ticket van Salzburg naar Milaan koopt op deze website of in de app. We bieden verschillende beveiligde betaalwijzen voor de aankoop van je ticket van Salzburg naar Milaan. Kies tussen kredietkaart (VISA/Mastercard/Maestro/Amex/Diners Club/JCB/Discover), PayPal en Ideal. Wanneer je op de betaalpagina komt, zie je alle beschikbare opties en kun je jouw betaalwijze kiezen. Als je problemen hebt met de betaalprocedure, kijk dan op de pagina over betalingen. Als je je busticket op de bus of in een verkooppunt koopt, kun je ook cash betalen.

Wil je met de bus van Salzburg naar Milaan?

Dan moet je bij ons zijn. Je busreis plannen was nog nooit zo makkelijk! De rit van Salzburg naar Milaan duurt ongeveer 10 uur 5 minuten en er zijn al tickets vanaf 79,99 €. De eerste bus vertrekt om 00:15 en de laatste om 23:35. Er zijn dagelijks 13 FlixBus-ritten van Salzburg naar Milaan, en wanneer je met FlixBus reist, kun je rekenen op gratis wifi, stopcontacten en een gegarandeerde zitplaats.

Zo boek je je busreis van Salzburg naar Milaan

Een reis boeken bij FlixBus is heel simpel: dat kan op deze website of in de gratis FlixBus-app. In enkele klikken is het geregeld! Als je online je ticket koopt van Salzburg naar Milaan, heb je de keuze uit verschillende beveiligde online betaalwijzen, waaronder kredietkaart (VISA/Mastercard/Maestro/Amex/Diners Club/JCB/Discover), PayPal en Ideal. Op de bus en in onze verkooppunten kun je cash betalen.

De service aan boord is afhankelijk van de beschikbaarheid