Nachtbus - slapend reizen door Europa

Het nachtbusnet van FlixBus

Onze nachtbus rijdt dagelijks naar verschillende Europese steden. Het enige wat je hoeft te doen om zorgeloos op je bestemming aan te komen, is instappen en FlixBus doet de rest.  Sluit je ogen in Amsterdam en doe ze open in Praag! ’s Nachts is er minder verkeer  en verloop jouw rit nog sneller dan overdag. 

Het allermooiste is nog: voor een plaats op deze bus hoef je niet eens vroeger te boeken! Heb je besloten om nog een last minute te boeken? No problemo! Je kunt je buskaartje op de bus kopen bij de chauffeur als er nog vrije plaatsen zijn. Maar uiteraard hoe vroeger je boekt, hoe goedkoper je ticket.
 

Ook tijdens de nachtritten garandeert FlixBus de beste service: extra beenruimte, verstelbare rugleuning, stopcontacten én gratis Wi-Fi. Zo kom je zeker uitgeslapen aan op je bestemming. Om op het hoogte te blijven van de snelle uitbreiding van ons busnetwerk is het het beste om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd up to date !

Daarboven op is reizen met FlixBus het bewezen energiezuinigste alternatief voor het vliegtuig en de auto! Op dit moment werken wij hard aan het opbouwen van een volledige electrische busvloot uitgerust met zonnepanelen zodat wij in 2030 volledig CO2 neutraal kunnen zijn. Tot dat moment aangebroken is kan je je uitstoot met ons compenseren via ons transparante concept Atmosfair!

 

Onze nachtbus reist door heel Europa

Hieronder vind je een selectie van de populairste busroutes in ons nachtbusnetwerk:

Ontdek Europa met de nachtbus!

Waar wil jij naartoe met de nachtbus? Reis je het liefst van Amsterdam naar Berlijn of van Groningen naar Hamburg? Je kunt natuurlijk ook met de nachtbus van Groningen naar Berlijn en zo zijn er nog vele andere busverbindingen. Door de snelle uitbreiding van ons busnetwerk is het binnenkort mogelijk om ’s nachts naar al jouw favoriete Europese bestemmingen te reizen.

Onze busreizen zijn verrassend efficiënt: geen enkel ander transportmiddel is zó energiezuinig en stoot zó weinig CO2 uit per persoon. In vergelijking met vliegtuigen, treinen en auto's is de bus het meest milieuvriendelijke transportmiddel. Neem de nachtbus van FlixBus en reis door verschillende Europese steden op een duurzame, comfortabele en snelle manier.