Als je deze website niet kunt openen, bel dan naar de +31 (0) 858 881 843 of gebruik de Google Assistent-app van FlixBus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Gratis Onboard Entertainment*

Tijdens de rit kun je op je apparaat verbinding maken met ons gratis Onboard Entertainment.

Gratis surfen met wifi in de bus

1.

Maak verbinding met de FlixBus Wi-Fi.

2.

Open media.flixbus.com en je kunt surfen op het web!

Nog niet al onze bussen zijn uitgerust met onboard entertainment. Als je geen toegang kunt krijgen tot het mediamateriaal, is onboard entertainment waarschijnlijk niet beschikbaar tijdens deze rit. Je hebt nog steeds internettoegang via onze FlixBus Wi-Fi.


Heb je problemen met het maken van een verbinding met het Onboard Entertainment?

  • Je bent verbonden met de FlixBus Wi-Fi, maar er gebeurt niets of je hebt het Portal verlaten en je weet niet hoe je daar weer naar terug komt:
    Meestal word je automatisch doorgestuurd naar het inlogscherm nadat je verbinding met de FlixBus Wi-Fi hebt gemaakt. Als dit niet het geval is, of als je het Portal hebt verlaten, kun je er altijd naar teruggaan door media.flixbus.com te openen.
     
  • Je hebt media.flixbus.com getypt, maar je wordt steeds naar deze pagina doorgestuurd:
    Controleer of je apparaat verbonden is met de FlixBus Wi-Fi. Sommige apparaten worden weer teruggeschakeld op het mobiele netwerk.
    Nog niet al onze bussen zijn uitgerust met onboard entertainment. Als je geen toegang kunt krijgen tot het mediamateriaal, is onboard entertainment waarschijnlijk niet beschikbaar tijdens deze rit. Je hebt nog steeds internettoegang via onze FlixBus Wi-Fi.


Er wacht een wereld vol entertainment op jou!

Kijken - Tijdens je reis kun je genieten van spannende, grappige of romantische films en tv-programma's uit ons uitgebreide aanbod.

Luisteren - Wil je liever van het landschap genieten vanuit je stoel? Luister dan naar een van de audioboeken van Spoken Ink.

Lezen - Ga op in een fantasiewereld of een inspirerend levensverhaal met onze selectie fictie en non-fictie e-boeken van Kobo.

Gamen - De tijd gaat sneller met een van onze fantasie-, strategie- of puzzelgames.

Jouw gratis entertainment aan boord
 

Informatie over de rit

Maar de FlixBus-ervaring biedt meer dan alleen entertainment. In de onboard entertainment vind je ook relevante informatie over je reis. In de sectie Mijn reis kun je altijd precies zien waar je je momenteel bevindt. En binnenkort kun je ook de exacte route zien en de huidige geschatte tijd van aankomst. Houd de nieuwe update dus in de gaten!

We wensen je een fijne reis en veel plezier met ons Onboard Entertainment!

* Naargelang beschikbaarheid