Reizen met de bus: Chalon-sur-Saône ↔ Brussel

vanaf 41,99 €

Veiligheid en gezondheid

Houd jezelf en anderen veilig als je met ons reist.
Meer informatie

Download de FlixBus-app

Tickets boeken en opslaan Informatie over haltes Exclusieve aanbiedingen
Bekijk de app

NIEUW! Luchthaventransfers

Rechtstreeks van en naar luchthavens zoals Amsterdam Schiphol, Brussels Airport en vele andere!
Boek nu vanaf € 4,99!

Duurzaam reizen

FlixBus is een van de meest milieuvriendelijke manieren om te reizen in vergelijking met een auto of vliegtuig.
Lees meer informatie

Op deze pagina


Bushaltes in Chalon-sur-Saône

Opmerking: je ticket bevat de meest actuele adresgegevens.

Ontdek alle bestemmingen

Veelgestelde Vragen

De eerste FlixBus van Chalon-sur-Saône naar Brussel vertrekt om 09:25.
Ja, alle FlixBussen van Chalon-sur-Saône naar Brussel zijn voorzien op de noden van passagiers met beperkte mobiliteit. We doen ons best om onze bussen zo comfortabel en toegankelijk mogelijk te maken voor mensen met een handicap of met beperkte mobiliteit. Hulpdieren mogen mee op alle FlixBussen van Chalon-sur-Saône naar Brussel. Het vervoer van rolstoelen, opvouwbare rolstoelen, loophulpen en andere mobiliteitshulpen is gratis.
Wanneer je de bus neemt van Chalon-sur-Saône naar Brussel, kun je je bus volgen met onze Realtime bustracker. Selecteer de gewenste halte en check het aankomstuur. Je kunt zien waar je bus zich momenteel bevindt en kijken of er vertragingen zijn.
Wanneer je de bus neemt van Chalon-sur-Saône naar Brussel, kun je gratis één stuk ruimbagage (50x80x30 cm, max. 20 kg) en één stuk handbagage (30x42x18 cm, max. 7 kg) meenemen. Als je extra bagage of speciale bagage wilt meenemen, bekijk dan op deze pagina wat de mogelijkheden zijn. Als daar plaats voor is, kun je je fiets meenemen op de FlixBus van Chalon-sur-Saône naar Brussel. De prijzen voor fietsvervoer vind je hier
De laatste FlixBus van Chalon-sur-Saône naar Brussel vertrekt om 23:35.
Er is één halte in Chalon-sur-Saône; Chalon-sur-Saône. In Brussel zijn er 4 haltes; Brussel Heizel (Metrostation Boudewijn), Brussel Noordstation (Gare du Nord), Brussel Zuidstation (Gare du Midi), Brussels South (Avenue Fonsny/Eurolines). Je vindt de locatie van de FlixBus-haltes op de kaart op deze pagina.
Nee, je hoeft je ticket voor je busreis van Chalon-sur-Saône naar Brussel niet af te drukken. Toon de chauffeur bij het instappen je ticket op je smartphone of tablet. Maar voor de zekerheid is het handig als je ook een papieren versie hebt.
De prijzen voor tickets van Chalon-sur-Saône naar Brussel starten vanaf slechts 41,99 €. Kies voor ritten tijdens de daluren en in de week om zo goedkoop mogelijk te reizen met FlixBus. Het makkelijkst is als je je ticket van Chalon-sur-Saône naar Brussel koopt op deze website of in de app. We bieden verschillende beveiligde betaalwijzen voor de aankoop van je ticket van Chalon-sur-Saône naar Brussel. Kies tussen kredietkaart (VISA/Mastercard/Maestro/Amex/Diners Club/JCB/Discover), PayPal en Ideal. Wanneer je op de betaalpagina komt, zie je alle beschikbare opties en kun je jouw betaalwijze kiezen. Als je problemen hebt met de betaalprocedure, kijk dan op de pagina over betalingen. Als je je busticket op de bus of in een verkooppunt koopt, kun je ook cash betalen.

Wil je met de bus van Chalon-sur-Saône naar Brussel?

Dan moet je bij ons zijn. Je busreis plannen was nog nooit zo makkelijk! De rit van Chalon-sur-Saône naar Brussel duurt ongeveer 10 uur 5 minuten en er zijn al tickets vanaf 41,99 €. De eerste bus vertrekt om 09:25 en de laatste om 23:35. Er zijn dagelijks 5 FlixBus-ritten van Chalon-sur-Saône naar Brussel, en wanneer je met FlixBus reist, kun je rekenen op gratis wifi, stopcontacten en een gegarandeerde zitplaats.

Zo boek je je busreis van Chalon-sur-Saône naar Brussel

Een reis boeken bij FlixBus is heel simpel: dat kan op deze website of in de gratis FlixBus-app. In enkele klikken is het geregeld! Als je online je ticket koopt van Chalon-sur-Saône naar Brussel, heb je de keuze uit verschillende beveiligde online betaalwijzen, waaronder kredietkaart (VISA/Mastercard/Maestro/Amex/Diners Club/JCB/Discover), PayPal en Ideal. Op de bus en in onze verkooppunten kun je cash betalen.

De service aan boord is afhankelijk van de beschikbaarheid