Reizen met de bus: Keulen ↔ Groningen

vanaf 46,99 €

Veiligheid en gezondheid

Houd jezelf en anderen veilig als je met ons reist.
Meer informatie

Download de FlixBus-app

Tickets boeken en opslaan Informatie over haltes Exclusieve aanbiedingen
Bekijk de app

NIEUW! Luchthaventransfers

Rechtstreeks van en naar luchthavens zoals Amsterdam Schiphol, Brussels Airport en vele andere!
Boek nu vanaf € 4,99!

Duurzaam reizen

FlixBus is een van de meest milieuvriendelijke manieren om te reizen in vergelijking met een auto of vliegtuig.
Lees meer informatie

Op deze pagina


Bushaltes in Keulen

Opmerking: je ticket bevat de meest actuele adresgegevens.

Ontdek alle bestemmingen

Veelgestelde Vragen

De eerste FlixBus van Keulen naar Groningen vertrekt om 03:40.
Er zijn 3 haltes in Keulen; Keulen Bonn Airport, Keulen Oost (Bergisch Gladbach, Refrath), Leverkusen (Station Mitte). In Groningen is er één halte; Groningen (Hoofdstation) Je vindt de locatie van de FlixBus-haltes op de kaart op deze pagina.
De laatste FlixBus van Keulen naar Groningen vertrekt om 23:20.
Wanneer je de bus neemt van Keulen naar Groningen, kun je gratis één stuk ruimbagage (50x80x30 cm, max. 20 kg) en één stuk handbagage (30x42x18 cm, max. 7 kg) meenemen. Als je extra bagage of speciale bagage wilt meenemen, bekijk dan op deze pagina wat de mogelijkheden zijn. Als daar plaats voor is, kun je je fiets meenemen op de FlixBus van Keulen naar Groningen. De prijzen voor fietsvervoer vind je hier
Ja, alle FlixBussen van Keulen naar Groningen zijn voorzien op de noden van passagiers met beperkte mobiliteit. We doen ons best om onze bussen zo comfortabel en toegankelijk mogelijk te maken voor mensen met een handicap of met beperkte mobiliteit. Hulpdieren mogen mee op alle FlixBussen van Keulen naar Groningen. Het vervoer van rolstoelen, opvouwbare rolstoelen, loophulpen en andere mobiliteitshulpen is gratis.
De prijzen voor tickets van Keulen naar Groningen starten vanaf slechts 42,99 €. Kies voor ritten tijdens de daluren en in de week om zo goedkoop mogelijk te reizen met FlixBus. Het makkelijkst is als je je ticket van Keulen naar Groningen koopt op deze website of in de app. We bieden verschillende beveiligde betaalwijzen voor de aankoop van je ticket van Keulen naar Groningen. Kies tussen kredietkaart (VISA/Mastercard/Maestro/Amex/Diners Club/JCB/Discover), PayPal en Ideal. Wanneer je op de betaalpagina komt, zie je alle beschikbare opties en kun je jouw betaalwijze kiezen. Als je problemen hebt met de betaalprocedure, kijk dan op de pagina over betalingen. Als je je busticket op de bus of in een verkooppunt koopt, kun je ook cash betalen.
Wanneer je de bus neemt van Keulen naar Groningen, kun je je bus volgen met onze Realtime bustracker. Selecteer de gewenste halte en check het aankomstuur. Je kunt zien waar je bus zich momenteel bevindt en kijken of er vertragingen zijn.
Nee, je hoeft je ticket voor je busreis van Keulen naar Groningen niet af te drukken. Toon de chauffeur bij het instappen je ticket op je smartphone of tablet. Maar voor de zekerheid is het handig als je ook een papieren versie hebt.

Wil je met de bus van Keulen naar Groningen?

Dan moet je bij ons zijn. Je busreis plannen was nog nooit zo makkelijk! De rit van Keulen naar Groningen duurt ongeveer 7 uur 5 minuten en er zijn al tickets vanaf 42,99 €. De eerste bus vertrekt om 03:40 en de laatste om 23:20. Er zijn dagelijks 9 FlixBus-ritten van Keulen naar Groningen, en wanneer je met FlixBus reist, kun je rekenen op gratis wifi, stopcontacten en een gegarandeerde zitplaats.

Zo boek je je busreis van Keulen naar Groningen

Een reis boeken bij FlixBus is heel simpel: dat kan op deze website of in de gratis FlixBus-app. In enkele klikken is het geregeld! Als je online je ticket koopt van Keulen naar Groningen, heb je de keuze uit verschillende beveiligde online betaalwijzen, waaronder kredietkaart (VISA/Mastercard/Maestro/Amex/Diners Club/JCB/Discover), PayPal en Ideal. Op de bus en in onze verkooppunten kun je cash betalen.

De service aan boord is afhankelijk van de beschikbaarheid