Bus van Leipzig naar Luik

vanaf 49,99 €

Veiligheid en gezondheid

Houd jezelf en anderen veilig als je met ons reist.
Meer informatie

Download de FlixBus-app

Tickets boeken en opslaan Informatie over haltes Exclusieve aanbiedingen
Bekijk de app

NIEUW! Luchthaventransfers

Rechtstreeks van en naar luchthavens zoals Amsterdam Schiphol, Brussels Airport en vele andere!
Boek nu vanaf € 4,99!

Duurzaam reizen

FlixBus is een van de meest milieuvriendelijke manieren om te reizen in vergelijking met een auto of vliegtuig.
Lees meer informatie

Op deze pagina


Bushaltes in Leipzig

Opmerking: je ticket bevat de meest actuele adresgegevens.

Ontdek alle bestemmingen

Veelgestelde Vragen

Vanuit Luik kun je met de bus makkelijk naar 63 toffe bestemmingen. De populairste bestemmingen met vertrek vanuit Luik zijn Paris, Brussels, Amsterdam. Vergeet niet je uitstapjes op tijd te plannen om de goedkoopste tickets te bemachtigen!
Ja er rijden ook nachtbussen op de route van Leipzig naar Luik. Check ook de services die we bieden op onze nachtbussen. Er is ruim plaats voor je benen en we hebben stoelen met verstelbare rugleuningen zodat je lekker kan slapen op je reis naar Luik. Op de nachtbus van Leipzig naar Luik zijn er stopcontacten en wifi, dus je kan je knus nestelen om tijdens de rit naar een film te kijken.
De prijzen voor tickets van Leipzig naar Luik starten vanaf slechts 40,99 €. Kies voor ritten tijdens de daluren en in de week om zo goedkoop mogelijk te reizen met FlixBus. Het makkelijkst is als je je ticket van Leipzig naar Luik koopt op deze website of in de app. We bieden verschillende beveiligde betaalwijzen voor de aankoop van je ticket van Leipzig naar Luik. Kies tussen kredietkaart (VISA/Mastercard/Maestro/Amex/Diners Club/JCB/Discover), PayPal en Ideal. Wanneer je op de betaalpagina komt, zie je alle beschikbare opties en kun je jouw betaalwijze kiezen. Als je problemen hebt met de betaalprocedure, kijk dan op de pagina over betalingen. Als je je busticket op de bus of in een verkooppunt koopt, kun je ook cash betalen.
Wanneer je de bus neemt van Leipzig naar Luik, kun je je bus volgen met onze Realtime bustracker. Selecteer de gewenste halte en check het aankomstuur. Je kunt zien waar je bus zich momenteel bevindt en kijken of er vertragingen zijn.
Wanneer je de bus neemt van Leipzig naar Luik, kun je gratis één stuk ruimbagage (50x80x30 cm, max. 20 kg) en één stuk handbagage (30x42x18 cm, max. 7 kg) meenemen. Als je extra bagage of speciale bagage wilt meenemen, bekijk dan op deze pagina wat de mogelijkheden zijn. Als daar plaats voor is, kun je je fiets meenemen op de FlixBus van Leipzig naar Luik. De prijzen voor fietsvervoer vind je hier
Ja, alle FlixBussen van Leipzig naar Luik zijn voorzien op de noden van passagiers met beperkte mobiliteit. We doen ons best om onze bussen zo comfortabel en toegankelijk mogelijk te maken voor mensen met een handicap of met beperkte mobiliteit. Hulpdieren mogen mee op alle FlixBussen van Leipzig naar Luik. Het vervoer van rolstoelen, opvouwbare rolstoelen, loophulpen en andere mobiliteitshulpen is gratis.
De eerste FlixBus van Leipzig naar Luik vertrekt om 00:40.
De laatste FlixBus van Leipzig naar Luik vertrekt om 23:40.
Er zijn 2 haltes in Leipzig; Leipzig (Centraal Station), Leipzig (Messe). In Luik is er één halte; Luik Guillemins Je vindt de locatie van de FlixBus-haltes op de kaart op deze pagina.
Nee, je hoeft je ticket voor je busreis van Leipzig naar Luik niet af te drukken. Toon de chauffeur bij het instappen je ticket op je smartphone of tablet. Maar voor de zekerheid is het handig als je ook een papieren versie hebt.

Wil je met de bus van Leipzig naar Luik?

Dan moet je bij ons zijn. Je busreis plannen was nog nooit zo makkelijk! De rit van Leipzig naar Luik duurt ongeveer 11 uur 25 minuten en er zijn al tickets vanaf 40,99 €. De eerste bus vertrekt om 00:40 en de laatste om 23:40. Er zijn dagelijks 5 FlixBus-ritten van Leipzig naar Luik, en wanneer je met FlixBus reist, kun je rekenen op gratis wifi, stopcontacten en een gegarandeerde zitplaats.

Zo boek je je busreis van Leipzig naar Luik

Een reis boeken bij FlixBus is heel simpel: dat kan op deze website of in de gratis FlixBus-app. In enkele klikken is het geregeld! Als je online je ticket koopt van Leipzig naar Luik, heb je de keuze uit verschillende beveiligde online betaalwijzen, waaronder kredietkaart (VISA/Mastercard/Maestro/Amex/Diners Club/JCB/Discover), PayPal en Ideal. Op de bus en in onze verkooppunten kun je cash betalen.

De service aan boord is afhankelijk van de beschikbaarheid