Reizen met de bus: Pärnu ↔ Tallinn

vanaf 7,99 €

Veiligheid en gezondheid

Houd jezelf en anderen veilig als je met ons reist.
Meer informatie

Download de FlixBus-app

Tickets boeken en opslaan Informatie over haltes Exclusieve aanbiedingen
Bekijk de app

NIEUW! Luchthaventransfers

Rechtstreeks van en naar luchthavens zoals Amsterdam Schiphol, Brussels Airport en vele andere!
Boek nu vanaf € 4,99!

Duurzaam reizen

FlixBus is een van de meest milieuvriendelijke manieren om te reizen in vergelijking met een auto of vliegtuig.
Lees meer informatie

Op deze pagina


Bushaltes in Pärnu

Opmerking: je ticket bevat de meest actuele adresgegevens.

Ontdek alle bestemmingen

Veelgestelde Vragen

De busrit van Pärnu naar Tallinn is 122 km lang. FlixBus kan je in 1 uur 27 minuten van Pärnu naar Tallinn brengen. De snelste busverbinding op dit traject telt 1 halte(s). Op de FlixBussen van Pärnu naar Tallinn is extra beenruimte beschikbaar, er is een toilet en ook individuele stopcontacten. Op de meeste bussen is ook gratis wifi. Bovendien kun je tijdens het boekingsproces een stoel reserveren voor je busrit naar Tallinn, voor zover beschikbaar op de gekozen bus. Er zijn verschillende categorieën stoelen, zoals panoramastoelen, stoelen met tafeltje en slaapstoelen. Met de bus van Pärnu naar Tallinn reizen is een van de milieuvriendelijkste opties, want door samen te reizen daalt de uitstoot uit het verkeer. Bovendien kan wie met FlixBus reist ervoor kiezen zijn of haar CO₂-uitstoot te compenseren. Vink daarvoor het vakje voor CO₂-compensatie aan wanneer je je ticket koopt.
De prijzen voor tickets van Pärnu naar Tallinn starten vanaf slechts 7,99 €. Kies voor ritten tijdens de daluren en in de week om zo goedkoop mogelijk te reizen met FlixBus. Het makkelijkst is als je je ticket van Pärnu naar Tallinn koopt op deze website of in de app. We bieden verschillende beveiligde betaalwijzen voor de aankoop van je ticket van Pärnu naar Tallinn. Kies tussen kredietkaart (VISA/Mastercard/Maestro/Amex/Diners Club/JCB/Discover), PayPal en Ideal. Wanneer je op de betaalpagina komt, zie je alle beschikbare opties en kun je jouw betaalwijze kiezen. Als je problemen hebt met de betaalprocedure, kijk dan op de pagina over betalingen. Als je je busticket op de bus of in een verkooppunt koopt, kun je ook cash betalen.
Wanneer je de bus neemt van Pärnu naar Tallinn, kun je je bus volgen met onze Realtime bustracker. Selecteer de gewenste halte en check het aankomstuur. Je kunt zien waar je bus zich momenteel bevindt en kijken of er vertragingen zijn.
Wanneer je de bus neemt van Pärnu naar Tallinn, kun je gratis één stuk ruimbagage (50x80x30 cm, max. 20 kg) en één stuk handbagage (30x42x18 cm, max. 7 kg) meenemen. Als je extra bagage of speciale bagage wilt meenemen, bekijk dan op deze pagina wat de mogelijkheden zijn. Als daar plaats voor is, kun je je fiets meenemen op de FlixBus van Pärnu naar Tallinn. De prijzen voor fietsvervoer vind je hier
Ja, alle FlixBussen van Pärnu naar Tallinn zijn voorzien op de noden van passagiers met beperkte mobiliteit. We doen ons best om onze bussen zo comfortabel en toegankelijk mogelijk te maken voor mensen met een handicap of met beperkte mobiliteit. Hulpdieren mogen mee op alle FlixBussen van Pärnu naar Tallinn. Het vervoer van rolstoelen, opvouwbare rolstoelen, loophulpen en andere mobiliteitshulpen is gratis.
De eerste FlixBus van Pärnu naar Tallinn vertrekt om 07:55.
De laatste FlixBus van Pärnu naar Tallinn vertrekt om 18:30.
Er zijn 5 haltes in Pärnu; Pärnu, Central Bus Station, Pärnu, Härma, Pärnu, Papiniidu, Pärnu, Raeküla, Pärnu, Tallinna maantee. In Tallinn zijn er 10 haltes; Tallinn, Bus Station, Tallinn, J.Vilmsi, Tallinn, Järve, Tallinn, Lennujaam, Tallinn, Mustakivi, Tallinn, Mõigu, Tallinn, Priisle, Tallinn, Sadama Harbour Terminal D, Tallinn, Vana-Pääsküla, Tallinn, Virve. Je vindt de locatie van de FlixBus-haltes op de kaart op deze pagina.
Nee, je hoeft je ticket voor je busreis van Pärnu naar Tallinn niet af te drukken. Toon de chauffeur bij het instappen je ticket op je smartphone of tablet. Maar voor de zekerheid is het handig als je ook een papieren versie hebt.

Wil je met de bus van Pärnu naar Tallinn?

Dan moet je bij ons zijn. Je busreis plannen was nog nooit zo makkelijk! De rit van Pärnu naar Tallinn duurt ongeveer 1 uur 27 minuten en er zijn al tickets vanaf 7,99 €. De eerste bus vertrekt om 07:55 en de laatste om 18:30. Er zijn dagelijks 7 FlixBus-ritten van Pärnu naar Tallinn, en wanneer je met FlixBus reist, kun je rekenen op gratis wifi, stopcontacten en een gegarandeerde zitplaats.

Zo boek je je busreis van Pärnu naar Tallinn

Een reis boeken bij FlixBus is heel simpel: dat kan op deze website of in de gratis FlixBus-app. In enkele klikken is het geregeld! Als je online je ticket koopt van Pärnu naar Tallinn, heb je de keuze uit verschillende beveiligde online betaalwijzen, waaronder kredietkaart (VISA/Mastercard/Maestro/Amex/Diners Club/JCB/Discover), PayPal en Ideal. Op de bus en in onze verkooppunten kun je cash betalen.

De service aan boord is afhankelijk van de beschikbaarheid