Bus van Rome naar Siena

vanaf 8,49 €

Veiligheid en gezondheid

Houd jezelf en anderen veilig als je met ons reist.
Meer informatie

Download de FlixBus-app

Tickets boeken en opslaan Informatie over haltes Exclusieve aanbiedingen
Bekijk de app

NIEUW! Luchthaventransfers

Rechtstreeks van en naar luchthavens zoals Amsterdam Schiphol, Brussels Airport en vele andere!
Boek nu vanaf € 4,99!

Duurzaam reizen

FlixBus is een van de meest milieuvriendelijke manieren om te reizen in vergelijking met een auto of vliegtuig.
Lees meer informatie

Op deze pagina


Bushaltes in Rome

Opmerking: je ticket bevat de meest actuele adresgegevens.

Ontdek alle bestemmingen

Veelgestelde Vragen

De eerste FlixBus van Rome naar Siena vertrekt om 01:45.
Ja, alle FlixBussen van Rome naar Siena zijn voorzien op de noden van passagiers met beperkte mobiliteit. We doen ons best om onze bussen zo comfortabel en toegankelijk mogelijk te maken voor mensen met een handicap of met beperkte mobiliteit. Hulpdieren mogen mee op alle FlixBussen van Rome naar Siena. Het vervoer van rolstoelen, opvouwbare rolstoelen, loophulpen en andere mobiliteitshulpen is gratis.
Wanneer je de bus neemt van Rome naar Siena, kun je je bus volgen met onze Realtime bustracker. Selecteer de gewenste halte en check het aankomstuur. Je kunt zien waar je bus zich momenteel bevindt en kijken of er vertragingen zijn.
Wanneer je de bus neemt van Rome naar Siena, kun je gratis één stuk ruimbagage (50x80x30 cm, max. 20 kg) en één stuk handbagage (30x42x18 cm, max. 7 kg) meenemen. Als je extra bagage of speciale bagage wilt meenemen, bekijk dan op deze pagina wat de mogelijkheden zijn. Als daar plaats voor is, kun je je fiets meenemen op de FlixBus van Rome naar Siena. De prijzen voor fietsvervoer vind je hier
De laatste FlixBus van Rome naar Siena vertrekt om 21:25.
De busrit van Rome naar Siena is 230 km lang. FlixBus kan je in 2 uur 39 minuten van Rome naar Siena brengen. De snelste busverbinding op dit traject telt 1 halte(s). Op de FlixBussen van Rome naar Siena is extra beenruimte beschikbaar, er is een toilet en ook individuele stopcontacten. Op de meeste bussen is ook gratis wifi. Bovendien kun je tijdens het boekingsproces een stoel reserveren voor je busrit naar Siena, voor zover beschikbaar op de gekozen bus. Er zijn verschillende categorieën stoelen, zoals panoramastoelen, stoelen met tafeltje en slaapstoelen. Met de bus van Rome naar Siena reizen is een van de milieuvriendelijkste opties, want door samen te reizen daalt de uitstoot uit het verkeer. Bovendien kan wie met FlixBus reist ervoor kiezen zijn of haar CO₂-uitstoot te compenseren. Vink daarvoor het vakje voor CO₂-compensatie aan wanneer je je ticket koopt.
Er zijn 7 haltes in Rome; Roma Aurelia, Rome (Busstation Tiburtina), Rome Anagnina, Rome Laurentina, Rome Piazza Indipendenza, Rome Termini, Rome Vaticano. In Siena zijn er 6 haltes; Siena (Colonna San Marco), Siena (Station), Siena (Stellino), Siena (piazza Gramsci), Siena (viale Toselli), Siena Viale Toselli. Je vindt de locatie van de FlixBus-haltes op de kaart op deze pagina.
Nee, je hoeft je ticket voor je busreis van Rome naar Siena niet af te drukken. Toon de chauffeur bij het instappen je ticket op je smartphone of tablet. Maar voor de zekerheid is het handig als je ook een papieren versie hebt.
De prijzen voor tickets van Rome naar Siena starten vanaf slechts 6,99 €. Kies voor ritten tijdens de daluren en in de week om zo goedkoop mogelijk te reizen met FlixBus. Het makkelijkst is als je je ticket van Rome naar Siena koopt op deze website of in de app. We bieden verschillende beveiligde betaalwijzen voor de aankoop van je ticket van Rome naar Siena. Kies tussen kredietkaart (VISA/Mastercard/Maestro/Amex/Diners Club/JCB/Discover), PayPal en Ideal. Wanneer je op de betaalpagina komt, zie je alle beschikbare opties en kun je jouw betaalwijze kiezen. Als je problemen hebt met de betaalprocedure, kijk dan op de pagina over betalingen. Als je je busticket op de bus of in een verkooppunt koopt, kun je ook cash betalen.

Wil je met de bus van Rome naar Siena?

Dan moet je bij ons zijn. Je busreis plannen was nog nooit zo makkelijk! De rit van Rome naar Siena duurt ongeveer 2 uur 39 minuten en er zijn al tickets vanaf 6,99 €. De eerste bus vertrekt om 01:45 en de laatste om 21:25. Er zijn dagelijks 14 FlixBus-ritten van Rome naar Siena, en wanneer je met FlixBus reist, kun je rekenen op gratis wifi, stopcontacten en een gegarandeerde zitplaats.

Zo boek je je busreis van Rome naar Siena

Een reis boeken bij FlixBus is heel simpel: dat kan op deze website of in de gratis FlixBus-app. In enkele klikken is het geregeld! Als je online je ticket koopt van Rome naar Siena, heb je de keuze uit verschillende beveiligde online betaalwijzen, waaronder kredietkaart (VISA/Mastercard/Maestro/Amex/Diners Club/JCB/Discover), PayPal en Ideal. Op de bus en in onze verkooppunten kun je cash betalen.

De service aan boord is afhankelijk van de beschikbaarheid