Bus van Washington D.C., naar New York City, NY

vanaf 22,49 €

Veiligheid en gezondheid

Houd jezelf en anderen veilig als je met ons reist.
Meer informatie

Download de FlixBus-app

Tickets boeken en opslaan Informatie over haltes Exclusieve aanbiedingen
Bekijk de app

NIEUW! Luchthaventransfers

Rechtstreeks van en naar luchthavens zoals Amsterdam Schiphol, Brussels Airport en vele andere!
Boek nu vanaf € 4,99!

Duurzaam reizen

FlixBus is een van de meest milieuvriendelijke manieren om te reizen in vergelijking met een auto of vliegtuig.
Lees meer informatie

Op deze pagina


Bushaltes in Washington D.C.,

Opmerking: je ticket bevat de meest actuele adresgegevens.

Ontdek alle bestemmingen

Veelgestelde Vragen

Vanuit New York City kun je met de bus makkelijk naar 171 toffe bestemmingen. De populairste bestemmingen met vertrek vanuit New York City zijn Boston, MA, Washington, D.C., Philadelphia, PA. Vergeet niet je uitstapjes op tijd te plannen om de goedkoopste tickets te bemachtigen!
Ja er rijden ook nachtbussen op de route van Washington D.C. naar New York City. Check ook de services die we bieden op onze nachtbussen. Er is ruim plaats voor je benen en we hebben stoelen met verstelbare rugleuningen zodat je lekker kan slapen op je reis naar New York City. Op de nachtbus van Washington D.C. naar New York City zijn er stopcontacten en wifi, dus je kan je knus nestelen om tijdens de rit naar een film te kijken.
Natuurlijk! Je kunt een weekendtrip plannen van Washington D.C. naar New York City, met vertrek op vrijdag en terugrit op zondag.
De busrit van Washington D.C. naar New York City is 363 km lang. FlixBus kan je in 4 uur 15 minuten van Washington D.C. naar New York City brengen. De snelste busverbinding op dit traject telt 1 halte(s). Op de FlixBussen van Washington D.C. naar New York City is extra beenruimte beschikbaar, er is een toilet en ook individuele stopcontacten. Op de meeste bussen is ook gratis wifi. Bovendien kun je tijdens het boekingsproces een stoel reserveren voor je busrit naar New York City, voor zover beschikbaar op de gekozen bus. Er zijn verschillende categorieën stoelen, zoals panoramastoelen, stoelen met tafeltje en slaapstoelen. Met de bus van Washington D.C. naar New York City reizen is een van de milieuvriendelijkste opties, want door samen te reizen daalt de uitstoot uit het verkeer. Bovendien kan wie met FlixBus reist ervoor kiezen zijn of haar CO₂-uitstoot te compenseren. Vink daarvoor het vakje voor CO₂-compensatie aan wanneer je je ticket koopt.
De prijzen voor tickets van Washington D.C. naar New York City starten vanaf slechts 22,49 €. Kies voor ritten tijdens de daluren en in de week om zo goedkoop mogelijk te reizen met FlixBus. Het makkelijkst is als je je ticket van Washington D.C. naar New York City koopt op deze website of in de app. We bieden verschillende beveiligde betaalwijzen voor de aankoop van je ticket van Washington D.C. naar New York City. Kies tussen kredietkaart (VISA/Mastercard/Maestro/Amex/Diners Club/JCB/Discover), PayPal en Ideal. Wanneer je op de betaalpagina komt, zie je alle beschikbare opties en kun je jouw betaalwijze kiezen. Als je problemen hebt met de betaalprocedure, kijk dan op de pagina over betalingen. Als je je busticket op de bus of in een verkooppunt koopt, kun je ook cash betalen.
Wanneer je de bus neemt van Washington D.C. naar New York City, kun je je bus volgen met onze Realtime bustracker. Selecteer de gewenste halte en check het aankomstuur. Je kunt zien waar je bus zich momenteel bevindt en kijken of er vertragingen zijn.
Wanneer je de bus neemt van Washington D.C. naar New York City, kun je gratis één stuk ruimbagage (50x80x30 cm, max. 20 kg) en één stuk handbagage (30x42x18 cm, max. 7 kg) meenemen. Als je extra bagage of speciale bagage wilt meenemen, bekijk dan op deze pagina wat de mogelijkheden zijn. Als daar plaats voor is, kun je je fiets meenemen op de FlixBus van Washington D.C. naar New York City. De prijzen voor fietsvervoer vind je hier
Ja, alle FlixBussen van Washington D.C. naar New York City zijn voorzien op de noden van passagiers met beperkte mobiliteit. We doen ons best om onze bussen zo comfortabel en toegankelijk mogelijk te maken voor mensen met een handicap of met beperkte mobiliteit. Hulpdieren mogen mee op alle FlixBussen van Washington D.C. naar New York City. Het vervoer van rolstoelen, opvouwbare rolstoelen, loophulpen en andere mobiliteitshulpen is gratis.
De eerste FlixBus van Washington D.C. naar New York City vertrekt om 00:20.
De laatste FlixBus van Washington D.C. naar New York City vertrekt om 23:00.
Er zijn 5 haltes in Washington D.C.; Arlington (Rosslyn), Bethesda, Rockville, Washington DC (Dupont Circle), Washington Union Station. In New York City zijn er 7 haltes; New York (GW Bridge), New York City (103 Canal St), New York City Chinatown (28 Allen St), New York City Chinatown (Bowery & Canal St), New York Midtown (31st St & 8th Ave), New York Midtown West, New York Port Authority. Je vindt de locatie van de FlixBus-haltes op de kaart op deze pagina.
Nee, je hoeft je ticket voor je busreis van Washington D.C. naar New York City niet af te drukken. Toon de chauffeur bij het instappen je ticket op je smartphone of tablet. Maar voor de zekerheid is het handig als je ook een papieren versie hebt.

Wil je met de bus van Washington D.C. naar New York City?

Dan moet je bij ons zijn. Je busreis plannen was nog nooit zo makkelijk! De rit van Washington D.C. naar New York City duurt ongeveer 4 uur 15 minuten en er zijn al tickets vanaf 22,49 €. De eerste bus vertrekt om 00:20 en de laatste om 23:00. Er zijn dagelijks 33 FlixBus-ritten van Washington D.C. naar New York City, en wanneer je met FlixBus reist, kun je rekenen op gratis wifi, stopcontacten en een gegarandeerde zitplaats.

Zo boek je je busreis van Washington D.C. naar New York City

Een reis boeken bij FlixBus is heel simpel: dat kan op deze website of in de gratis FlixBus-app. In enkele klikken is het geregeld! Als je online je ticket koopt van Washington D.C. naar New York City, heb je de keuze uit verschillende beveiligde online betaalwijzen, waaronder kredietkaart (VISA/Mastercard/Maestro/Amex/Diners Club/JCB/Discover), PayPal en Ideal. Op de bus en in onze verkooppunten kun je cash betalen.

De service aan boord is afhankelijk van de beschikbaarheid