Reizen met de bus: Antwerpen ↔ Bochum

vanaf 28,49 €

Veiligheid en gezondheid

Houd jezelf en anderen veilig als je met ons reist.
Meer informatie

Download de FlixBus-app

Tickets boeken en opslaan Informatie over haltes Exclusieve aanbiedingen
Bekijk de app

NIEUW! Luchthaventransfers

Rechtstreeks van en naar luchthavens zoals Amsterdam Schiphol, Brussels Airport en vele andere!
Boek nu vanaf € 4,99!

Duurzaam reizen

FlixBus is een van de meest milieuvriendelijke manieren om te reizen in vergelijking met een auto of vliegtuig.
Lees meer informatie

Op deze pagina


Bushaltes in Antwerpen

Opmerking: je ticket bevat de meest actuele adresgegevens.

Ontdek alle bestemmingen

Veelgestelde Vragen

De eerste FlixBus van Antwerpen naar Bochum vertrekt om 05:10.
Er zijn 7 haltes in Antwerpen; Antwerp (P+R Luchtbal), Antwerpen (Berchem), Antwerpen (Koningin Astridplein), Antwerpen Linkeroever (tramhalte Regatta), Antwerpen Rooseveltplaats (B5), Waypoint Antwerp Noorderplaats, Waypoint Antwerp Stadspark. In Bochum is er één halte; Bochum (Centraal Station, Wittener Straße) Je vindt de locatie van de FlixBus-haltes op de kaart op deze pagina.
De laatste FlixBus van Antwerpen naar Bochum vertrekt om 23:40.
Wanneer je de bus neemt van Antwerpen naar Bochum, kun je gratis één stuk ruimbagage (50x80x30 cm, max. 20 kg) en één stuk handbagage (30x42x18 cm, max. 7 kg) meenemen. Als je extra bagage of speciale bagage wilt meenemen, bekijk dan op deze pagina wat de mogelijkheden zijn. Als daar plaats voor is, kun je je fiets meenemen op de FlixBus van Antwerpen naar Bochum. De prijzen voor fietsvervoer vind je hier
Ja, alle FlixBussen van Antwerpen naar Bochum zijn voorzien op de noden van passagiers met beperkte mobiliteit. We doen ons best om onze bussen zo comfortabel en toegankelijk mogelijk te maken voor mensen met een handicap of met beperkte mobiliteit. Hulpdieren mogen mee op alle FlixBussen van Antwerpen naar Bochum. Het vervoer van rolstoelen, opvouwbare rolstoelen, loophulpen en andere mobiliteitshulpen is gratis.
De prijzen voor tickets van Antwerpen naar Bochum starten vanaf slechts 33,99 €. Kies voor ritten tijdens de daluren en in de week om zo goedkoop mogelijk te reizen met FlixBus. Het makkelijkst is als je je ticket van Antwerpen naar Bochum koopt op deze website of in de app. We bieden verschillende beveiligde betaalwijzen voor de aankoop van je ticket van Antwerpen naar Bochum. Kies tussen kredietkaart (VISA/Mastercard/Maestro/Amex/Diners Club/JCB/Discover), PayPal en Ideal. Wanneer je op de betaalpagina komt, zie je alle beschikbare opties en kun je jouw betaalwijze kiezen. Als je problemen hebt met de betaalprocedure, kijk dan op de pagina over betalingen. Als je je busticket op de bus of in een verkooppunt koopt, kun je ook cash betalen.
Wanneer je de bus neemt van Antwerpen naar Bochum, kun je je bus volgen met onze Realtime bustracker. Selecteer de gewenste halte en check het aankomstuur. Je kunt zien waar je bus zich momenteel bevindt en kijken of er vertragingen zijn.
Nee, je hoeft je ticket voor je busreis van Antwerpen naar Bochum niet af te drukken. Toon de chauffeur bij het instappen je ticket op je smartphone of tablet. Maar voor de zekerheid is het handig als je ook een papieren versie hebt.

Wil je met de bus van Antwerpen naar Bochum?

Dan moet je bij ons zijn. Je busreis plannen was nog nooit zo makkelijk! De rit van Antwerpen naar Bochum duurt ongeveer 6 uur 5 minuten en er zijn al tickets vanaf 33,99 €. De eerste bus vertrekt om 05:10 en de laatste om 23:40. Er zijn dagelijks 8 FlixBus-ritten van Antwerpen naar Bochum, en wanneer je met FlixBus reist, kun je rekenen op gratis wifi, stopcontacten en een gegarandeerde zitplaats.

Zo boek je je busreis van Antwerpen naar Bochum

Een reis boeken bij FlixBus is heel simpel: dat kan op deze website of in de gratis FlixBus-app. In enkele klikken is het geregeld! Als je online je ticket koopt van Antwerpen naar Bochum, heb je de keuze uit verschillende beveiligde online betaalwijzen, waaronder kredietkaart (VISA/Mastercard/Maestro/Amex/Diners Club/JCB/Discover), PayPal en Ideal. Op de bus en in onze verkooppunten kun je cash betalen.

De service aan boord is afhankelijk van de beschikbaarheid