Reizen met de bus: Brussel ↔ Göttingen

vanaf 30 €

Veiligheid en gezondheid

Houd jezelf en anderen veilig als je met ons reist.
Meer informatie

Download de FlixBus-app

Tickets boeken en opslaan Informatie over haltes Exclusieve aanbiedingen
Bekijk de app

NIEUW! Luchthaventransfers

Rechtstreeks van en naar luchthavens zoals Amsterdam Schiphol, Brussels Airport en vele andere!
Boek nu vanaf € 4,99!

Duurzaam reizen

FlixBus is een van de meest milieuvriendelijke manieren om te reizen in vergelijking met een auto of vliegtuig.
Lees meer informatie

Op deze pagina


Bushaltes in Brussel

Opmerking: je ticket bevat de meest actuele adresgegevens.

Ontdek alle bestemmingen

Veelgestelde Vragen

Je kunt al van Brussel naar Göttingen reizen voor slechts 27,99 €. Als je doordeweeks en buiten de piekuren reist met FlixBus, profiteer je van de beste prijzen. Koop je busticket van Brussel naar Göttingen makkelijk op onze website of app. Er zijn verschillende beveiligde betaalmethoden beschikbaar om je busticket van Brussel naar Göttingen te kopen. Je kunt o.a. betalen met kaart, PayPal en Google Pay. Bij het afrekenen krijg je een overzicht van alle mogelijke betaalopties voor jouw rit. Als je problemen ondervindt met de betaling, ga dan naar onze hulppagina over problemen met betalingen. Aan boord of bij een van onze verkooppunten kunnen bustickets ook contant worden betaald.
Passagiers die reizen van Brussel naar Göttingen kunnen één stuk ruimbagage (50x80x30 cm, max. 20 kg) en één stuk handbagage (30x42x18 cm, max. 7 kg) gratis meenemen. Wil je extra of speciale bagage meenemen? Ga dan naar deze pagina om je opties te bekijken. Je kunt ook je fiets van Brussel naar Göttingen meenemen met FlixBus, op basis van beschikbaarheid. Meer informatie over de prijzen voor fietsvervoer.
De prijs van een busticket voor kinderen van Brussel naar Göttingen hangt af van de leeftijd en wanneer er wordt geboekt. Kinderen onder de 15 jaar hebben recht op korting op het normale volwassenentarief. We berekenen de laagste prijs voor jou wanneer je boekt, op basis van de beschikbare tarieven en kortingen. Als de prijs met korting lager is dan het tarief voor kinderen, betalen alle passagiers dezelfde lage prijs. Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van ons beleid voor reizen met kinderen en de vereiste kinderzitjes. Kinderwagens en opvouwbare buggy's (breedte + lengte + hoogte = max. 240 cm) mogen gratis mee in de bagageruimte van de bus.
Ja, alle bussen van FlixBus van Brussel naar Göttingen zijn geschikt voor passagiers met beperkte mobiliteit. We streven ernaar om onze bussen zo comfortabel en toegankelijk mogelijk te maken voor passagiers met een handicap of beperkte mobiliteit. Hulpdieren zijn toegestaan aan boord van alle bussen van FlixBus die reizen van Brussel naar Göttingen. Het vervoer van rolstoelen, opvouwbare rolstoelen, loophulpmiddelen en andere mobiliteitshulpmiddelen is gratis.
De eerste rit met FlixBus van Brussel naar Göttingen vertrekt om 01:15.
De laatste rit met FlixBus van Brussel naar Göttingen vertrekt om 22:25.
Er zijn 4 bushaltes in Brussel; Brussels Heysel (Baudouin Metro Station), Brussels South (Avenue Fonsny/Eurolines), Brussels-North train station, Brussels South (Gare du Midi). In Göttingen er is één bushalte; Göttingen central bus station Je kunt de locatie van de FlixBus-haltes vinden op de kaart op deze pagina.
Nee, je ticket afdrukken is in principe niet nodig voor je reis van Brussel naar Göttingen. Het is genoeg om je ticket op je smartphone of tablet aan de chauffeur te laten zien bij het instappen. Voor de zekerheid raden we echter wel aan om je ticket af te drukken.
Als je van Brussel naar Göttingen reist, kun je de locatie van je bus live volgen via onze actuele route-informatie. Selecteer de bushalte om de aankomsttijd te controleren. Je kunt ook zien waar je bus is en of er vertragingen zijn op de route.

Op zoek naar bustickets van Brussel naar Göttingen?

Zoek niet verder, hier heb je alle belangrijke informatie voor je busreis! De rit van Brussel naar Göttingen duurt ongeveer 10 uur 35 minuten en is al beschikbaar vanaf 27,99 €. De eerste bus vertrekt om 01:15 en de laatste bus vertrekt om 22:25. FlixBus heeft 7 ritten per dag tussen Brussel en Göttingen. Reizen met FlixBus betekent ook gratis Wi-Fi, stopcontacten en een gegarandeerde zitplaats.

Hoe koop je een busticket van Brussel naar Göttingen

Een busticket boeken is heel simpel: op onze website of gratis app boek je een rit in een paar klikken. Als je online een busticket koopt van Brussel naar Göttingen, kun je veilig online betalen met creditcard, Paypal, Google en Apple Pay. Je kunt ook contant betalen op sommige routes of bij een van onze verkooppunten.

De service aan boord is afhankelijk van de beschikbaarheid