Reizen met de bus: Brussel ↔ Manchester

vanaf 55,99 €

Veiligheid en gezondheid

Houd jezelf en anderen veilig als je met ons reist.
Meer informatie

Download de FlixBus-app

Tickets boeken en opslaan Informatie over haltes Exclusieve aanbiedingen
Bekijk de app

NIEUW! Luchthaventransfers

Rechtstreeks van en naar luchthavens zoals Amsterdam Schiphol, Brussels Airport en vele andere!
Boek nu vanaf € 4,99!

Duurzaam reizen

FlixBus is een van de meest milieuvriendelijke manieren om te reizen in vergelijking met een auto of vliegtuig.
Lees meer informatie

Op deze pagina


Bushaltes in Brussel

Opmerking: je ticket bevat de meest actuele adresgegevens.

Ontdek alle bestemmingen

Veelgestelde Vragen

Ja er rijden ook nachtbussen op de route van Brussel naar Manchester. Check ook de services die we bieden op onze nachtbussen. Er is ruim plaats voor je benen en we hebben stoelen met verstelbare rugleuningen zodat je lekker kan slapen op je reis naar Manchester. Op de nachtbus van Brussel naar Manchester zijn er stopcontacten en wifi, dus je kan je knus nestelen om tijdens de rit naar een film te kijken.
Vanuit Manchester kun je met de bus makkelijk naar 24 toffe bestemmingen. De populairste bestemmingen met vertrek vanuit Manchester zijn London, Birmingham, Glasgow. Vergeet niet je uitstapjes op tijd te plannen om de goedkoopste tickets te bemachtigen!
De prijzen voor tickets van Brussel naar Manchester starten vanaf slechts 55,99 €. Kies voor ritten tijdens de daluren en in de week om zo goedkoop mogelijk te reizen met FlixBus. Het makkelijkst is als je je ticket van Brussel naar Manchester koopt op deze website of in de app. We bieden verschillende beveiligde betaalwijzen voor de aankoop van je ticket van Brussel naar Manchester. Kies tussen kredietkaart (VISA/Mastercard/Maestro/Amex/Diners Club/JCB/Discover), PayPal en Ideal. Wanneer je op de betaalpagina komt, zie je alle beschikbare opties en kun je jouw betaalwijze kiezen. Als je problemen hebt met de betaalprocedure, kijk dan op de pagina over betalingen. Als je je busticket op de bus of in een verkooppunt koopt, kun je ook cash betalen.
Wanneer je de bus neemt van Brussel naar Manchester, kun je je bus volgen met onze Realtime bustracker. Selecteer de gewenste halte en check het aankomstuur. Je kunt zien waar je bus zich momenteel bevindt en kijken of er vertragingen zijn.
Nee, je hoeft je ticket voor je busreis van Brussel naar Manchester niet af te drukken. Toon de chauffeur bij het instappen je ticket op je smartphone of tablet. Maar voor de zekerheid is het handig als je ook een papieren versie hebt.
Er zijn 4 haltes in Brussel; Brussel Heizel (Metrostation Boudewijn), Brussel Noordstation (Gare du Nord), Brussel Zuidstation (Gare du Midi), Brussels South (Avenue Fonsny/Eurolines). In Manchester zijn er 3 haltes; Manchester (Moss Lane East), Manchester (Shudehill Interchange), Manchester (Stand NN Shudehill Interchange). Je vindt de locatie van de FlixBus-haltes op de kaart op deze pagina.
De laatste FlixBus van Brussel naar Manchester vertrekt om 23:35.
De eerste FlixBus van Brussel naar Manchester vertrekt om 01:30.
Ja, alle FlixBussen van Brussel naar Manchester zijn voorzien op de noden van passagiers met beperkte mobiliteit. We doen ons best om onze bussen zo comfortabel en toegankelijk mogelijk te maken voor mensen met een handicap of met beperkte mobiliteit. Hulpdieren mogen mee op alle FlixBussen van Brussel naar Manchester. Het vervoer van rolstoelen, opvouwbare rolstoelen, loophulpen en andere mobiliteitshulpen is gratis.
Wanneer je de bus neemt van Brussel naar Manchester, kun je gratis één stuk ruimbagage (50x80x30 cm, max. 20 kg) en één stuk handbagage (30x42x18 cm, max. 7 kg) meenemen. Als je extra bagage of speciale bagage wilt meenemen, bekijk dan op deze pagina wat de mogelijkheden zijn. Als daar plaats voor is, kun je je fiets meenemen op de FlixBus van Brussel naar Manchester. De prijzen voor fietsvervoer vind je hier

Wil je met de bus van Brussel naar Manchester?

Dan moet je bij ons zijn. Je busreis plannen was nog nooit zo makkelijk! De rit van Brussel naar Manchester duurt ongeveer 15 uur 45 minuten en er zijn al tickets vanaf 55,99 €. De eerste bus vertrekt om 01:30 en de laatste om 23:35. Er zijn dagelijks 8 FlixBus-ritten van Brussel naar Manchester, en wanneer je met FlixBus reist, kun je rekenen op gratis wifi, stopcontacten en een gegarandeerde zitplaats.

Zo boek je je busreis van Brussel naar Manchester

Een reis boeken bij FlixBus is heel simpel: dat kan op deze website of in de gratis FlixBus-app. In enkele klikken is het geregeld! Als je online je ticket koopt van Brussel naar Manchester, heb je de keuze uit verschillende beveiligde online betaalwijzen, waaronder kredietkaart (VISA/Mastercard/Maestro/Amex/Diners Club/JCB/Discover), PayPal en Ideal. Op de bus en in onze verkooppunten kun je cash betalen.

De service aan boord is afhankelijk van de beschikbaarheid