Veilig reizen met FlixBus

Bij FlixBus vinden we jouw veiligheid en gezondheid heel belangrijk. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat iedereen aan boord veilig kan reizen en daarbij hebben we jouw hulp nodig! Hier zijn een paar dingen die je kunt doen om jezelf en anderen veilig te houden:

  • Ga niet op reis als je je ziek voelt. Als je moet hoesten of niezen, bedek dan je mond en neus met je elleboog of een tissue.

  • Houd bij het instappen afstand van anderen.

  • Voordat je je reis boekt, raadpleeg je de laatste aanbevelingen en voorschriften van de lokale gezondheidsinstantie en overheid, en die van alle plekken die je passeert. En als je internationale grenzen overschrijdt, is het aan jou om ervoor te zorgen dat je over alle juiste documenten beschikt en de regels in elk land volgt.

  • We hebben zeep in de toiletten voor je, maar het is ook een goed idee om je eigen handontsmettingsmiddel mee te nemen.

  • Je kunt inchecken met onze QR-codescanner of door ons je naam te geven, zodat je niets hoeft aan te raken.

Maak je geen zorgen als er iets verandert tijdens je reis. We stellen je hiervan op de hoogte via sms, melding in de app of via e-mail. En als je hulp nodig hebt, staat ons klantenservice voor je klaar. Als je je plannen moet wijzigen, klik je hier.