You are here

Klantentevredenheid

De klantentevredenheid van de passagiers van FlixBus

Bij FlixBus is de klantentevredenheid van groot belang. Dit komt duidelijk naar voren uit een onderzoek waar 20,000 passagiers aan hebben meegewerkt. Naast de vele lovende woorden en positieve feedback, kunnen we dankzij JOU toch nog meer leren over de behoeften van een FlixBus reiziger. Dit zorgt er op zijn beurt voor dat we verbeteringen in kwaliteit en service kunnen doorvoeren.

Ik reis zo graag met de FlixBus omdat het veel betaalbaarder is dan vele andere vervoerders en het ook nog eens comfortabel is! De eerste vakantie samen met mijn vriend zijn wij met de FlixBus weg geweest en ik heb er hele goede herinneringen aan (ook door onze medereizigers).

Linda Schouw - 22 april

Ik reis graag met jullie bussen omdat het gemakkelijk is, snel en goed(koop)!

Silas Kappert - 22 april

Heel relaxt en zeer betaalbaar door Europa reizen, wat wil je nog meer? WiFi, stopcontact: geregeld! Comfortabele stoelen, genoeg beenruimte: ga lekker zitten! Goede service, strakke planning, vakbekwame chauffeurs. FlixBus, de opstap naar Europa!

Dennis Heijmans - 21 april

Ik ga vaak een weekje of weekendje weg en kijk dan altijd eerst of jullie bussen naar de bestemming gaan die ik in mijn hoofd heb. Jullie zijn erg goedkoop, op tijd en de bussen zijn comfortabel en snel! Door jullie reizen is het makkelijker om er even op uit te gaan.

Lotte Vlaming - 22 april

De klantenwaardering is ook belangrijk voor ons

Ongeveer 500,000 passagiers zijn al overtuigd van de hoge kwaliteit die FlixBus aanbiedt. We appreciëren de vele positieve beoordelingen en feedback en zouden ook graag JOU binnenkort verwelkomen op één van onze bussen.

97% van onze klanten zijn tevreden

Klantentevredenheid heeft de hoogste prioriteit bij FlixBus. Dit wordt bewezen door een survey betreffende de kwaliteit van de reis waar 97% van de FlixBus reizigers “Tevreden” tot “Heel tevreden” antwoorden.

94% van onze klanten raadt ons aan

Veel lof was er ook voor de stiptheid van de bussen, de persoonlijke service van de buschauffeurs en het hoge reiscomfort van de FlixBussen. Naast deze goede service en de meer dan 20,000 dagelijkse verbindingen in Duitsland en buurlanden biedt de FlixBus gratis Wi-Fi aan en een zitplaatsgarantie voor de hele reis. Deze comfortabele en makkelijke manier van reizen heeft onze passagiers overtuigd, 94% van hen zou FlixBus aanraden aan hun vrienden en kennissen.

Belgian Dutch translation unavailable for 9035.