Als je deze website niet kunt openen, bel dan naar de +31 (0) 858 881 843 of gebruik de Google Assistent-app van FlixBus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Bus Partners

Bus partners van FlixBus – een samenwerking op gelijke voet

Baat u een busbedrijf uit met passie, gedreven door traditie en bent u op zoek naar een kans om de markt voor langeafstandsbussen te betreden, samen met een betrouwbare partner en op gelijke voet? FlixBus is een internationaal gevestigd busbedrijf en bezit het meest efficiënte netwerk voor langeafstandsbussen in Europa. Binnen dit netwerk vindt u de nodige kennis, een sterk marketingbeleid en een boekingsplatform met een innovatief betaalsysteem. Gelieve contact met ons op te nemen voor meer informatie over het samenwerkingsmodel.

Uw contactpersoon

Jesper Vis

Jesper Vis

Managing Director Belgium

Tel: +49 (0)89-235 135 150

Email: partner@flixbus.be

Onze buspartners – wij vertrouwen op de sterke middenklasse

Bus partners van FlixBus

Een netwerk van de meest prestigieuze Duitse busbedrijven is de kracht achter het langeafstandspersonenvervoer van FlixBus. Met een vloot van meer dan 3000 bussen en jaren ervaring in het personenvervoer, bieden onze partners de hoogste kwaliteit met het in acht nemen van alle veiligheidsnormen. We hebben meerdere traditionele, betrouwbare operatieve partners door heel Europa, waardoor we ons Europese langeafstandsbusnetwerk continu kunnen blijven uitbreiden.