Reisbureaus & Verkooppunten

Om u aan te melden als een reisbureau, stuurt u een e-mail naar salespartner@flixbus.com met daarin uw contactgegevens. We sturen u vervolgens alle details voor het ophalen van uw aanmeldgegevens om te beginnen met de verkoop van onze tickets.

Reisbureaus en reisagenten - onze lokale distributeurs

Door samen te werken met onze lokale distributeurs kunnen we onze klanten een maximale flexibiliteit aanbieden via verschillende boekingsmethodes in hun omgeving. Een verscheidenheid aan reisbureaus en kantoren in Duitsland heeft zich aangesloten en zijn vervolgens vaste verkooppunten geworden. Wilt u graag samenwerken met een van Europa's grootste langeafstands personenvervoersbedrijven? Word nu een lokale distributeur. Twijfel niet om contact op te nemen met onze servicedienst voor meer informatie.

Distributiesamenwerking met FlixBus – transparante en eerlijke commissie

Onze samenwerking is simpel en eerlijk: dankzij de verschillende sectoren kunnen we onze FlixBus-verkooppunten een directe toegang bieden tot het online ticketingsysteem. Door gebruik te maken van een front-end gebaseerde browser, kunnen de FlixBus-verkooppunten de plaats innemen van klanten die normaal online een ticket zouden aankopen. Ze kiezen zelf de gewenste busverbinding en versturen de aangekochte ticket uitgeprint of elektronisch per e-mail naar de klant. De handeling tussen de klant en het FlixBus-verkooppunt is dan afgerond, de betalingen en commissies worden dan via een backend systeem doorgestuurd naar FlixBus.

Een aantrekkelijk commissiemodel is de ideale basis voor een samenwerking tussen de FlixBus-verkooppunten en onszelf. FlixBus staat voor transparantie en eerlijke ticketprijzen en commissies. Hiernaast bieden we onze FlixBus-verkooppunten de mogelijkheid om onze goedkope reizen in combinatie met een stedentrip in één pakket te bundelen en aan te bieden. 

* Momenteel kun je met al he vragen terecht bij onze klantenservice in het Duits en Engels.

Contact

Email: salespartner@flixbus.com