Bus van Antwerpen naar Bremen

vanaf 59,99 €

Veiligheid en gezondheid

Houd jezelf en anderen veilig als je met ons reist.
Meer informatie

Download de FlixBus-app

Tickets boeken en opslaan Informatie over haltes Exclusieve aanbiedingen
Bekijk de app

NIEUW! Luchthaventransfers

Rechtstreeks van en naar luchthavens zoals Amsterdam Schiphol, Brussels Airport en vele andere!
Boek nu vanaf € 4,99!

Duurzaam reizen

FlixBus is een van de meest milieuvriendelijke manieren om te reizen in vergelijking met een auto of vliegtuig.
Lees meer informatie

Op deze pagina


Bushaltes in Antwerpen

Opmerking: je ticket bevat de meest actuele adresgegevens.

Ontdek alle bestemmingen

Veelgestelde Vragen

Vanuit Bremen kun je met de bus makkelijk naar 150 toffe bestemmingen. De populairste bestemmingen met vertrek vanuit Bremen zijn Berlin, Hamburg, Cologne. Vergeet niet je uitstapjes op tijd te plannen om de goedkoopste tickets te bemachtigen!
Ja er rijden ook nachtbussen op de route van Antwerpen naar Bremen. Check ook de services die we bieden op onze nachtbussen. Er is ruim plaats voor je benen en we hebben stoelen met verstelbare rugleuningen zodat je lekker kan slapen op je reis naar Bremen. Op de nachtbus van Antwerpen naar Bremen zijn er stopcontacten en wifi, dus je kan je knus nestelen om tijdens de rit naar een film te kijken.
De busrit van Antwerpen naar Bremen is 478 km lang. FlixBus kan je in 7 uur 15 minuten van Antwerpen naar Bremen brengen. De snelste busverbinding op dit traject telt 6 halte(s). Op de FlixBussen van Antwerpen naar Bremen is extra beenruimte beschikbaar, er is een toilet en ook individuele stopcontacten. Op de meeste bussen is ook gratis wifi. Bovendien kun je tijdens het boekingsproces een stoel reserveren voor je busrit naar Bremen, voor zover beschikbaar op de gekozen bus. Er zijn verschillende categorieën stoelen, zoals panoramastoelen, stoelen met tafeltje en slaapstoelen. Met de bus van Antwerpen naar Bremen reizen is een van de milieuvriendelijkste opties, want door samen te reizen daalt de uitstoot uit het verkeer. Bovendien kan wie met FlixBus reist ervoor kiezen zijn of haar CO₂-uitstoot te compenseren. Vink daarvoor het vakje voor CO₂-compensatie aan wanneer je je ticket koopt.
De prijzen voor tickets van Antwerpen naar Bremen starten vanaf slechts 37,99 €. Kies voor ritten tijdens de daluren en in de week om zo goedkoop mogelijk te reizen met FlixBus. Het makkelijkst is als je je ticket van Antwerpen naar Bremen koopt op deze website of in de app. We bieden verschillende beveiligde betaalwijzen voor de aankoop van je ticket van Antwerpen naar Bremen. Kies tussen kredietkaart (VISA/Mastercard/Maestro/Amex/Diners Club/JCB/Discover), PayPal en Ideal. Wanneer je op de betaalpagina komt, zie je alle beschikbare opties en kun je jouw betaalwijze kiezen. Als je problemen hebt met de betaalprocedure, kijk dan op de pagina over betalingen. Als je je busticket op de bus of in een verkooppunt koopt, kun je ook cash betalen.
Wanneer je de bus neemt van Antwerpen naar Bremen, kun je je bus volgen met onze Realtime bustracker. Selecteer de gewenste halte en check het aankomstuur. Je kunt zien waar je bus zich momenteel bevindt en kijken of er vertragingen zijn.
Wanneer je de bus neemt van Antwerpen naar Bremen, kun je gratis één stuk ruimbagage (50x80x30 cm, max. 20 kg) en één stuk handbagage (30x42x18 cm, max. 7 kg) meenemen. Als je extra bagage of speciale bagage wilt meenemen, bekijk dan op deze pagina wat de mogelijkheden zijn. Als daar plaats voor is, kun je je fiets meenemen op de FlixBus van Antwerpen naar Bremen. De prijzen voor fietsvervoer vind je hier
Ja, alle FlixBussen van Antwerpen naar Bremen zijn voorzien op de noden van passagiers met beperkte mobiliteit. We doen ons best om onze bussen zo comfortabel en toegankelijk mogelijk te maken voor mensen met een handicap of met beperkte mobiliteit. Hulpdieren mogen mee op alle FlixBussen van Antwerpen naar Bremen. Het vervoer van rolstoelen, opvouwbare rolstoelen, loophulpen en andere mobiliteitshulpen is gratis.
De eerste FlixBus van Antwerpen naar Bremen vertrekt om 03:20.
De laatste FlixBus van Antwerpen naar Bremen vertrekt om 20:20.
Er zijn 7 haltes in Antwerpen; Antwerp (P+R Luchtbal), Antwerpen (Berchem), Antwerpen (Koningin Astridplein), Antwerpen Linkeroever (tramhalte Regatta), Antwerpen Rooseveltplaats (B5), Waypoint Antwerp Noorderplaats, Waypoint Antwerp Stadspark. In Bremen is er één halte; Bremen Je vindt de locatie van de FlixBus-haltes op de kaart op deze pagina.
Nee, je hoeft je ticket voor je busreis van Antwerpen naar Bremen niet af te drukken. Toon de chauffeur bij het instappen je ticket op je smartphone of tablet. Maar voor de zekerheid is het handig als je ook een papieren versie hebt.

Wil je met de bus van Antwerpen naar Bremen?

Dan moet je bij ons zijn. Je busreis plannen was nog nooit zo makkelijk! De rit van Antwerpen naar Bremen duurt ongeveer 7 uur 15 minuten en er zijn al tickets vanaf 37,99 €. De eerste bus vertrekt om 03:20 en de laatste om 20:20. Er zijn dagelijks 7 FlixBus-ritten van Antwerpen naar Bremen, en wanneer je met FlixBus reist, kun je rekenen op gratis wifi, stopcontacten en een gegarandeerde zitplaats.

Zo boek je je busreis van Antwerpen naar Bremen

Een reis boeken bij FlixBus is heel simpel: dat kan op deze website of in de gratis FlixBus-app. In enkele klikken is het geregeld! Als je online je ticket koopt van Antwerpen naar Bremen, heb je de keuze uit verschillende beveiligde online betaalwijzen, waaronder kredietkaart (VISA/Mastercard/Maestro/Amex/Diners Club/JCB/Discover), PayPal en Ideal. Op de bus en in onze verkooppunten kun je cash betalen.

De service aan boord is afhankelijk van de beschikbaarheid