Reizen met de bus: Den Haag ↔ Maastricht

vanaf 20,99 €

Veiligheid en gezondheid

Houd jezelf en anderen veilig als je met ons reist.
Meer informatie

Download de FlixBus-app

Tickets boeken en opslaan Informatie over haltes Exclusieve aanbiedingen
Bekijk de app

NIEUW! Luchthaventransfers

Rechtstreeks van en naar luchthavens zoals Amsterdam Schiphol, Brussels Airport en vele andere!
Boek nu vanaf € 4,99!

Duurzaam reizen

FlixBus is een van de meest milieuvriendelijke manieren om te reizen in vergelijking met een auto of vliegtuig.
Lees meer informatie

Op deze pagina


Bushaltes in Den Haag

Opmerking: je ticket bevat de meest actuele adresgegevens.

Ontdek alle bestemmingen

Veelgestelde Vragen

De eerste FlixBus van Den Haag naar Maastricht vertrekt om 08:45.
Er is één halte in Den Haag; Den Haag Centraal (Busstation). In Maastricht zijn er 2 haltes; Maastricht (International Bus Station), Maastricht De Geuselt. Je vindt de locatie van de FlixBus-haltes op de kaart op deze pagina.
De laatste FlixBus van Den Haag naar Maastricht vertrekt om 23:25.
Wanneer je de bus neemt van Den Haag naar Maastricht, kun je gratis één stuk ruimbagage (50x80x30 cm, max. 20 kg) en één stuk handbagage (30x42x18 cm, max. 7 kg) meenemen. Als je extra bagage of speciale bagage wilt meenemen, bekijk dan op deze pagina wat de mogelijkheden zijn. Als daar plaats voor is, kun je je fiets meenemen op de FlixBus van Den Haag naar Maastricht. De prijzen voor fietsvervoer vind je hier
Ja, alle FlixBussen van Den Haag naar Maastricht zijn voorzien op de noden van passagiers met beperkte mobiliteit. We doen ons best om onze bussen zo comfortabel en toegankelijk mogelijk te maken voor mensen met een handicap of met beperkte mobiliteit. Hulpdieren mogen mee op alle FlixBussen van Den Haag naar Maastricht. Het vervoer van rolstoelen, opvouwbare rolstoelen, loophulpen en andere mobiliteitshulpen is gratis.
De prijzen voor tickets van Den Haag naar Maastricht starten vanaf slechts 20,99 €. Kies voor ritten tijdens de daluren en in de week om zo goedkoop mogelijk te reizen met FlixBus. Het makkelijkst is als je je ticket van Den Haag naar Maastricht koopt op deze website of in de app. We bieden verschillende beveiligde betaalwijzen voor de aankoop van je ticket van Den Haag naar Maastricht. Kies tussen kredietkaart (VISA/Mastercard/Maestro/Amex/Diners Club/JCB/Discover), PayPal en Ideal. Wanneer je op de betaalpagina komt, zie je alle beschikbare opties en kun je jouw betaalwijze kiezen. Als je problemen hebt met de betaalprocedure, kijk dan op de pagina over betalingen. Als je je busticket op de bus of in een verkooppunt koopt, kun je ook cash betalen.
Wanneer je de bus neemt van Den Haag naar Maastricht, kun je je bus volgen met onze Realtime bustracker. Selecteer de gewenste halte en check het aankomstuur. Je kunt zien waar je bus zich momenteel bevindt en kijken of er vertragingen zijn.
Nee, je hoeft je ticket voor je busreis van Den Haag naar Maastricht niet af te drukken. Toon de chauffeur bij het instappen je ticket op je smartphone of tablet. Maar voor de zekerheid is het handig als je ook een papieren versie hebt.

Wil je met de bus van Den Haag naar Maastricht?

Dan moet je bij ons zijn. Je busreis plannen was nog nooit zo makkelijk! De rit van Den Haag naar Maastricht duurt ongeveer 4 uur 35 minuten en er zijn al tickets vanaf 20,99 €. De eerste bus vertrekt om 08:45 en de laatste om 23:25. Er zijn dagelijks 6 FlixBus-ritten van Den Haag naar Maastricht, en wanneer je met FlixBus reist, kun je rekenen op gratis wifi, stopcontacten en een gegarandeerde zitplaats.

Zo boek je je busreis van Den Haag naar Maastricht

Een reis boeken bij FlixBus is heel simpel: dat kan op deze website of in de gratis FlixBus-app. In enkele klikken is het geregeld! Als je online je ticket koopt van Den Haag naar Maastricht, heb je de keuze uit verschillende beveiligde online betaalwijzen, waaronder kredietkaart (VISA/Mastercard/Maestro/Amex/Diners Club/JCB/Discover), PayPal en Ideal. Op de bus en in onze verkooppunten kun je cash betalen.

De service aan boord is afhankelijk van de beschikbaarheid