Als je deze website niet kunt openen, bel dan naar de +31 (0) 858 881 843 of gebruik de Google Assistent-app van FlixBus.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§
i

Er zijn geen steden gevonden

We hebben geen bestemmingen die overeenkomen met je zoekopdracht. Wijzig je zoekopdracht of probeer het later opnieuw.

Voordelig en comfortabel met de bus naar Nederland

Nederland weet heel goed dat niet de grootte telt, maar het tegenovergestelde. In Nederland kun je net zo veel afwisseling meemaken als in andere Europese landen, je hoeft alleen niet zo lang van A naar B te reizen. Loop in de zomer op blote voeten langs het kilometerlange strand, ontdek eeuwenoude geschiedenis in Den Haag en ontdek de kleurenpracht van de tulpenvelden in het voorjaar.

In het land van de windmolens, de kaas en de grachten kun je moeiteloos een culturele trip met een shoppingtrip en een fietstocht met een strandvakantie combineren. Boek nu je langeafstandsbusticket naar Nederland en geniet van je vakantie!

Ideeën voor je vakantie in Nederland

Utrecht - het hart van Nederland

Foto van busbestemming Utrecht

Wat moet ik in Utrecht gezien hebben?

Een goed eerst overzicht van de stad krijg je vanaf de Domtoren, het symbool van Utrecht en de hoogste kerktoren van Nederland. Het uitzicht doet je de 465 te nemen treden al snel vergeten. Honger? Neem dan de snelste weg naar de grachten van de stad, in de voormalige werfkelders bevinden zich nu vele restaurants met prachtige terrassen die aan de grachten liggen. Interesseer jij je voor unieke musea, dan moet je een bezoek aan het museum Speelklok overwegen. In een Gotische kerk exposeert het museum mechanische muziekinstrumenten uit meerdere eeuwen. Informatie over rondleidingen en andere highlights in Utrecht vind je op TheHeartOfHolland.com

Kastelentocht rondom Utrecht

Een vakantiereis naar Utrecht is niet compleet zonder een fietstocht door de omgeving van de stad. In Utrecht zijn talrijke plekken waar je fietsen kunt lenen of je neemt je fiets gewoon mee in de langeafstandsbus. Een populaire dagexcursie is de kastelenroute langs de Vecht in het gebied Vechtstreek dicht bij Utrecht langs luisterrijke landgoederen en kastelen.

Waar kun je het beste winkelen in Utrecht?

De grootte van de binnenstad van Utrecht is perfect om te voet te ontdekken. Vooral aan de grachten (Oudegracht) vind je veel met liefde ingerichte boetiekjes en design-shops. Jonge ontwerpers bieden hun creaties vooral in de Schoutenstraat aan, terwijl de internationaal bekende modeketens elkaar opvolgen in de Steenweg. Als het regent, kun je je dagje shoppen naar Hoog Catharijne verplaatsen, het grootste winkelcentrum van Nederland. Overigens zijn in Utrecht op zondag de winkels ook geopend, zoals op alle andere dagen van de week.

Arnheim - kreative Stadt am Rhein

Foto van busbestemming Arnhem

Wat moet ik in Arnhem gezien hebben?

Arnhem is een zeer groene stad, die bovendien als hoofdstad van de provincie Gelderland kan terugkijken op een bewogen verleden. Als getuige van de geschiedenis van de stad kun je tegenwoordig nog altijd het Maarten van Rossumhuis (ook Duivelshuis genoemd) uit de 15e eeuw, de enige overgebleven stadspoort Sabelspoort en de Eusebiuskerk bezichtigen. Met een glazen panoramalift kom je naar het uitkijkpunt op een toren die 73 meter hoog is. Andere must-sees in Arnhem vind je op Visit Arnhem.

Is een bezoek aan Burgers' Zoo de moeite waard?

Burgers' Zoo in het noorden van de stad is een van de populairste attracties van de stad. De zes gebieden Safaripark, Regenwoud, Woestijn, Oceaan, Mangrovenhal en Rimba en de daar vertegenwoordigde diersoorten kunnen op een dag ontdekt worden. In het safaripark kun je de bewoners van de savanne van Oost-Afrika vanaf bruggen en uitzichtpunten bespieden en in de regenwoudhal vergeet je gemakkelijk dat je niet echt in de tropen bent. Omdat een groot deel van de gebieden overdekt is , is een bezoek bij wisselvallig weer ook de moeite waard. De gedetailleerde inrichting van de zones en het dierenwelzijn</strong> maken van het bezoek in ieder  geval een echte belevenis. Dit komt ook tot uiting in de hogere ticketprijzen in vergelijking met andere dierentuinen. Je kunt echter besparen, als je de entreebewijzen online koopt.

Keukenhof

Foto van busbestemming Keukenhof

Wat is er in de Keukenhof te zien?

Nederland wordt als geen ander land met tulpen in verband gebracht. In de tuinen van de Keukenhof planten ieder jaar 100 hofleveranciers naast 4,5 miljoen tulpen ook narcissen, hyacinten en vele andere bloemensoorten. Naast de bonte bloemenzeeën kunnen ook sculpturen van 50 verschillende kunstenaar worden bezichtigd. In 2017 is het motto van de tentoonstellingen en inspiratietuinen "Dutch Design".

Openingstijden 2018

In 2018 kun je de Keukenhof van 22 maart tot 13 mei bezoeken.  De precieze bloeitijd is o.a. afhankelijk van de weersomstandigheden die er op dat moment zijn, maar doorgaans is half april het beste tijdstip voor een bezoek.

Waar ligt de Keukenhof?

De Keukenhof lige ten zuiden van Amsterdam. Kom je met de langeafstandsbus op station Sloterdijk aan, dan kun je via Haarlem met het openbaar vervoer naar de Keukenhof reizen. Vanaf het centraal station Leiden kun je de Keukenhof Express Bus 854 nemen. Alle overige informatie en dienstregelingen vind je op Keukenhof.nl

Waarom je met de langeafstandsbus naar Nederland moet gaan

Bagage meenemen: geen probleem in onze bussen

Inclusief 3 stuks bagage

Reis zonder extra kosten en vervelend slepen met koffers. Ook voor de fiets is er in de meeste bussen plaats!

Toiletten aan boord van de FlixBus

Haltes liggen centraal

Wij brengen je direct naar de populairste vakantieplaatsen in Nederland

Gratis surfen met wifi in de bus

Gratis wifi

Geniet tijdens je reis met de langeafstandsbus naar Nederland van gratis wifi en stopcontacten.

FlixBus tickets krijg je al vanaf € 5

Voordelige tickets

Bespaar bij je Henreid met de bus naar Nederland en geef je geld liever uit aan een citytrip in Amsterdam!

Populaire busverbindingen naar Nederland