Bus van en naar Kårböle

Veiligheid en gezondheid

Houd jezelf en anderen veilig als je met ons reist.
Meer informatie

Download de FlixBus-app

Tickets boeken en opslaan Informatie over haltes Exclusieve aanbiedingen
Bekijk de app

NIEUW! Luchthaventransfers

Rechtstreeks van en naar luchthavens zoals Amsterdam Schiphol, Brussels Airport en vele andere!
Boek nu vanaf € 4,99!

Duurzaam reizen

FlixBus is een van de meest milieuvriendelijke manieren om te reizen in vergelijking met een auto of vliegtuig.
Lees meer informatie

Op deze pagina


Bushaltes in Kårböle

Opmerking: je ticket bevat de meest actuele adresgegevens.

Ontdek alle bestemmingen

Veelgestelde Vragen

Ja, alle FlixBussen naar Kårböle zijn voorzien op de noden van passagiers met beperkte mobiliteit. We doen ons best om onze bussen zo comfortabel en toegankelijk mogelijk te maken voor mensen met een handicap of met beperkte mobiliteit. Hulpdieren mogen mee op alle FlixBussen naar Kårböle. Het vervoer van rolstoelen, opvouwbare rolstoelen, loophulpen en andere mobiliteitshulpen is gratis.
Zeker! Gebruik onze Realtime bustracker om je bus te volgen op zijn weg naar of van Kårböle.
Je busticket naar Kårböle gebruik je zo: toon de QR-code in de e-mailbevestiging of de FlixBus-app aan de buschauffeur. Het ticket afdrukken hoeft niet!
Zin in een uitstap? De populairste bestemmingen die je makkelijk bereikt vanuit Kårböle zijn Stockholm, Stockholm Arlanda Airport, Uppsala. Op al die plaatsen valt heel wat te beleven, zoek maar eens op!
Je mag best wat spullen meenemen als je met FlixBus naar Kårböle gaat. In je busticket is het GRATIS transport inbegrepen van één stuk handbagage (30x42x18 cm, max. 7 kg) en één stuk ruimbagage (50x80x30 cm, max. 20 kg). Informatie over extra of speciale bagage vind je op deze pagina. Veel van onze bussen hebben fietsendragers achterop of vervoeren fietsen in speciale fietshoezen. Volg deze link om te weten hoe je je fiets kunt meenemen naar Kårböle en check deze link voor info over de prijs van fietsvervoer.
Een busticket kopen voor een reis naar Kårböle is heel simpel. Boek je reis online of gebruik de gratis FlixBus-app, dat is heel praktisch en zo vind je de goedkoopste tickets. Bovendien kun je tijdens het boekingsproces een stoel reserveren voor je busrit naar Kårböle, voor zover beschikbaar op de gekozen bus. Er zijn verschillende categorieën stoelen, zoals panoramastoelen, stoelen met tafeltje en slaapstoelen. Betalen voor je busticket naar Kårböle kan op verschillende manieren, waaronder kredietkaart (VISA/Mastercard/Maestro/Amex/Diners Club/JCB/Discover), PayPal en Ideal. Kies de gewenste betaalwijze op de betaalpagina. Tijdens het boekingsproces van je FlixBus-ticket kun je ook de optie aanvinken om de CO₂-uitstoot van je reis te compenseren.
Met FlixBus naar Kårböle gaan is eenvoudig, want er rijden bussen naartoe vanuit 17 steden. Op de bus naar Kårböle is extra beenruimte beschikbaar, er is een toilet en er zijn ook stopcontacten. Op de meeste van onze bussen is ook gratis wifi. Vergeet je laders niet, om je toestellen op de bus op te laden. Om op je verblijfskosten te besparen kun je een nachtbus nemen als dat in je planning past.
Er is één halte in Kårböle. Je vindt de locatie op de kaart op deze pagina.
Met FlixBus kun je goedkoop met de bus naar Kårböle, vanaf slechts 6,50 €, afhankelijk van je vertrekpunt.

Bussen van en naar Kårböle

Vind de meest betaalbare busreizen van en naar Kårböle

Op zoek naar betaalbare busreizen van of naar Kårböle? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, met bussen van en naar Kårböle vanaf amper 6,50 €. Boek je reis op voorhand: dat is goedkoper. Er is 1 halte in Kårböle, en er rijden bussen naartoe vanuit 17 steden. Bekijk het FlixBus-net om te weten of er een halte is in jouw stad!

Redenen om met FlixBus van of naar Kårböle te reizen

FlixBus biedt betaalbaar comfort, zodat passagiers van een geweldige reiservaring kunnen genieten. Reis in alle comfort van of naar Kårböle dankzij alle praktische voordelen aan boord, zoals gratis wifi en stopcontacten. Reserveer tijdens het boeken een stoel, zo ben je zeker van je plekje. In de prijs van je ticket is het vervoer van één stuk handbagage en één stuk ruimbagage inbegrepen.

Zo boek je je busreis van of naar Kårböle

Een reis boeken bij FlixBus is heel simpel: dat kan op deze website of in de gratis FlixBus-app. In enkele klikken is het geregeld! Als je online je ticket koopt van of naar Kårböle, heb je de keuze uit verschillende beveiligde online betaalwijzen, waaronder kredietkaart (VISA/Mastercard/Maestro/Amex/Diners Club/JCB/Discover), PayPal en Ideal. Op de bus en in onze verkooppunten kun je cash betalen.

De service aan boord is afhankelijk van de beschikbaarheid