Goedkope busreizen naar 3.000+ Europese bestemmingen vanaf €5,99


Veiligheid en gezondheid

Houd jezelf en anderen veilig als je met ons reist.
Meer informatie

Download de FlixBus-app

Tickets boeken en opslaan Informatie over haltes Exclusieve aanbiedingen
Bekijk de app

NIEUW! Luchthaventransfers

Rechtstreeks van en naar luchthavens zoals Amsterdam Schiphol, Brussels Airport en vele andere!
Boek nu vanaf € 4,99!

Duurzaam reizen

FlixBus is een van de meest milieuvriendelijke manieren om te reizen in vergelijking met een auto of vliegtuig.
Lees meer informatie

Goedkope bustickets met FlixBus!

Wil je door België reizen of zelfs een wereldreis maken? Dan ben je bij FlixBus en zijn vele routes aan het juiste adres! Met meer dan 400.000 routes over de hele wereld vind je vlug de perfecte busreis. Bovendien kun je met onze goedkope busreizen gemakkelijk overal naartoe. Of je nu voor je werk of voor je plezier reist.

Busroutes en dienstregelingen die passen bij jouw plannen

Dankzij onze frequente busverbindingen, betrouwbare dienstregeling en comfortabele, moderne bussen reis je met FlixBus eenvoudig en zonder zorgen. Ons uitgebreide netwerk omvat 40+ landen en meer dan 3.000 bestemmingen wereldwijd. Plan en boek je reis zo online of via onze gebruiksvriendelijke app. Blijf onderweg online met gratis wifi in de meeste van onze bussen en volg je reis in real time met ons geavanceerd volgsysteem.

Bustickets kopen is eenvoudig met FlixBus

Via onze website en app kun je eenvoudig je reis plannen, de goedkoopste busreizen vinden en veilig je bustickets kopen. Of je nu vooruit plant of een last-minute reis boekt: bij FlixBus is een busticket kopen een fluitje van een cent. Met ons handige e-ticketsysteem stap je bovendien zo in de bus met je ticket op je telefoon. Dus geen gedoe met papieren tickets!

Ontdek de beste bestemmingen van FlixBus

Stap in een FlixBus en bezoek enkele van de populairste steden in het Verenigd Koninkrijk. Of je nu Brussel verkent, een weekend gaat feesten in Antwerpen, de cultuur van Gent opsnuift of de verborgen parels van Brugge ontdekt: dankzij ons uitgebreide netwerk van busroutes ervaar je zonder moeite alles wat België te bieden heeft.

Reizen met FlixBus is duurzamer

Reizen met de bus is niet alleen een praktische maar ook een milieuverantwoorde keuze. Busreizen veroorzaken namelijk minder verkeer en uitstoot dan autoreizen. Wij willen onze busreizen zelfs nog groener maken: met hoge milieunormen voor onze hele busvloot, alternatieve aandrijf- en brandstoftechnologieën en de optie voor alle passagiers om hun CO2-uitstoot te compenseren bij aankoop van hun ticket. Als je met FlixBus reist, maak je dus bewust een verantwoorde keuze.

Reis in comfort en stijl met FlixBus

Met FlixBus reis je niet alleen comfortabel en gemakkelijk, maar kun je ook alle nodige bagage meenemen. Elke passagier mag één stuk handbagage en één stuk ruimbagage meenemen in de bus. Naast ruimte voor bagage bieden onze bussen voorzieningen zoals wifi aan boord, extra beenruimte, stopcontacten en toiletten. Zo reis je altijd op een comfortabele en aangename manier. Met onze gebruiksvriendelijke app en ons eenvoudig boekingsplatform is een busreis plannen supereenvoudig. Boek vandaag nog je busticket bij FlixBus en reis in comfort en stijl met alle bagage die je nodig hebt.