Bus van en naar Brussels Airport

Veiligheid en gezondheid

Houd jezelf en anderen veilig als je met ons reist.
Meer informatie

Download de FlixBus-app

Tickets boeken en opslaan Informatie over haltes Exclusieve aanbiedingen
Bekijk de app

NIEUW! Luchthaventransfers

Rechtstreeks van en naar luchthavens zoals Amsterdam Schiphol, Brussels Airport en vele andere!
Boek nu vanaf € 4,99!

Duurzaam reizen

FlixBus is een van de meest milieuvriendelijke manieren om te reizen in vergelijking met een auto of vliegtuig.
Lees meer informatie

Op deze pagina


Bushaltes in Brussels Airport

Opmerking: je ticket bevat de meest actuele adresgegevens.

Ontdek alle bestemmingen

Veelgestelde Vragen

Zeker! Iedereen is welkom op onze luchthavenverbindingen van of naar Brussels Airport, ook wie in een rolstoel zit, een hulpdier gebruikt of zwanger is.
Maak je geen zorgen over je bagage voor de rit van of naar Brussels Airport met FlixBus! In je ticket is het GRATIS transport inbegrepen van één stuk handbagage (30x42x18 cm, max. 7 kg) en één stuk ruimbagage (50x80x30 cm, max. 20 kg). Informatie over extra of speciale bagage vind je op deze pagina. Vergeet ook niet te checken hoe het zit met de bagagerichtlijnen van de luchtvaartmaatschappij zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Ja, onze luchthavenverbinding van of naar Brussels Airport is een groene keuze. De CO₂-uitstoot is lager dan wanneer je met de wagen of het vliegtuig reist. En als je tijdens het boekingsproces het vakje aanvinkt om de CO₂-uitstoot van je busrit te compenseren, help je ons op weg naar onze nul-uitstoot-doelstelling!
Op onze luchthavenverbindingen van of naar Brussels Airport mag je een comfortabele rit verwachten, met veel beenruimte, stopcontacten en een toilet op de bus. Op de meeste van onze bussen is ook gratis wifi. Vergeet dus je laders niet, om je toestellen op de bus op te laden.
Een plaats boeken op de luchthavenverbinding van of naar Brussels Airport is heel simpel met FlixBus. Om online te boeken kies je je vertrekpunt en bestemming en je reisdatum. De goedkoopste tickets vind je met de gratis FlixBus-app.
Met FlixBus is naar of vanuit Brussels Airport reizen een makkie, met bussen vanuit 30 steden. Je kan ook een nachtbus nemen en besparen op je verblijfskosten.
Er is één FlixBus-halte in Brussels Airport. Je vindt de locatie op de kaart op deze pagina. Als je met het vliegtuig vertrekt vanuit Brussels Airport, check dan hoe ver het is van jouw bushalte tot de vertrekhal van de luchthaven en hoelang je daarover doet, zodat je zeker op tijd komt en niet hoeft te stressen.
Met FlixBus van of naar Brussels Airport reizen is een zeer betaalbare keuze. Er zijn tickets verkrijgbaar vanaf slechts 3,49 €, afhankelijk van je vertrekpunt.
Om met je FlixBus-ticket te reizen van of naar Brussels Airport toon je gewoon de pdf met de boekingsbevestiging die je via mail hebt ontvangen of het ticket in je FlixBus-app. Het ticket afdrukken hoeft niet: toon de digitale versie aan de chauffeur bij het instappen.
Afhankelijk van de beschikbaarheid kun je tijdens het boekingsproces voor je reis van of naar Brussels Airport een stoel reserveren. Je kunt kiezen tussen klassieke stoelen, panoramastoelen, stoelen met tafeltje en slaapstoelen. Kijk voor meer informatie op de pagina voor het reserveren van zitplaatsen.
We bieden verschillende betaalwijzen voor je ticket van of naar Brussels Airport. Kies tussen kredietkaart (VISA/Mastercard/Maestro/Amex/Diners Club/JCB/Discover), PayPal en Ideal. Selecteer de gewenste betaalwijze op de betaalpagina. Als je problemen ondervindt, kijk dan op de pagina met hulp bij betalingen. Op de bus en in onze verkooppunten kun je ook cash betalen.

Brussels Airport

Brussels Airport, ook bekend als Zaventem, ligt net buiten Brussel. Deze centraal gelegen luchthaven is een belangrijke toegangspoort tot België, maar ook een hub voor zowel Europese als intercontinentale vluchten. Zaventem bestaat uit 2 terminals: Terminal A, die voornamelijk wordt gebruikt voor vluchten binnen Schengen, en terminal B, voor vluchten naar niet-Schengenlanden. Beide terminals bieden een ruim aanbod voorzieningen aan reizigers, zoals eetgelegenheden, winkels, wisselkantoren en autoverhuurbedrijven. 

Belangrijke luchtvaartmaatschappijen die vliegen vanaf Brussels Airport zijn Brussels Airlines, Ryanair en Lufthansa. Zaventem is dus goed verbonden met een groot aantal bestemmingen in Europa en de rest van de wereld. Dit maakt Brussels Airport een cruciaal knooppunt voor zowel binnenlandse als internationale vluchten. 

Voor veiligheidscontroles is het aan te raden om ten minste twee uur op voorhand op het vliegveld aanwezig te zijn voor binnenlandse vluchten en drie uur voor internationale vluchten. Zo heb je voldoende tijd om je bagage af te geven en om naar je gate te gaan. 

Er zijn verschillende handige vervoersmogelijkheden om Brussels Airport te bereiken. Zaventem is goed verbonden met de trein: er zijn frequente rechtstreekse verbindingen vanuit de belangrijkste Brusselse stations (Brussel-Noord, Brussel-Centraal en Brussel-Zuid). Ook andere grote Belgische steden, zoals Antwerpen of Gent, hebben directe treinverbindingen met Brussels Airport. Daarnaast is er ook de Airport Line van de MIVB, die de Europese Wijk rechtstreeks met de luchthaven verbindt. Uiteraard kan je ook de taxi nemen of gebruikmaken van carpooldiensten. 

Vergeet niet dat het belangrijk is om op tijd aanwezig te zijn op de luchthaven voor een zorgeloos vertrek. Veel reisplezier! 

Buitengewoon praktisch: FlixBus-luchthavenverbindingen van/naar Brussels Airport

Zo geboekt!

Plan makkelijk je reis naar Brussels Airport dankzij ons perfect gestroomlijnde boekingsproces. Bij FlixBus kun je tickets kopen vanaf slechts 3,49 €, en je hebt de keuze uit diverse betaalwijzen, waaronder kredietkaart (VISA/Mastercard/Maestro/Amex/Diners Club/JCB/Discover), PayPal en Ideal. Met vragen over betalingen kun je terecht bij onze gespecialiseerde Klantenservice.

Strategische haltelocaties

FlixBus biedt je de best mogelijke verbindingen, met één strategisch gekozen stopplaats in Brussels Airport; Brussel Zaventem Airport. Brussels Airport kun je bereiken vanuit tal van vertrekpunten, zodat je zeker op tijd bent voor je vlucht vanuit Brussels Airport.

Tracking in realtime

Blijf op de hoogte dankzij onze realtime bustracker. In enkele seconden weet je hoe het zit met je bus van of naar Brussels Airport.

Plan je luchthavenverbinding van of naar Brussels Airport

Als je met het vliegtuig vertrekt uit Brussels Airport, bedenk dan voordat je je busticket koopt hoelang de rit naar de luchthaven duurt, hoeveel tijd je nodig hebt om je naar de check-inzone van de luchthaven te begeven en hoelang op voorhand je daar wilt aankomen. Als je met het vliegtuig aankomt in Brussels Airport, calculeer dan de nodige tijd in voor de check-outprocedures en andere formaliteiten in de luchthaven en zoek uit waar in de luchthaven de bushalte zich bevindt voordat je je busticket koopt. Hou met al die factoren rekening voor een efficiënte, stressvrije luchthavenverbinding naar of van Brussels Airport. Ervaar met FlixBus de ideale combinatie van betaalbaarheid, comfort en praktisch gemak!

De service aan boord is afhankelijk van de beschikbaarheid