Bus van en naar Heathrow Airport

Veiligheid en gezondheid

Houd jezelf en anderen veilig als je met ons reist.
Meer informatie

Download de FlixBus-app

Tickets boeken en opslaan Informatie over haltes Exclusieve aanbiedingen
Bekijk de app

NIEUW! Luchthaventransfers

Rechtstreeks van en naar luchthavens zoals Amsterdam Schiphol, Brussels Airport en vele andere!
Boek nu vanaf € 4,99!

Duurzaam reizen

FlixBus is een van de meest milieuvriendelijke manieren om te reizen in vergelijking met een auto of vliegtuig.
Lees meer informatie

Op deze pagina


Bushaltes in Heathrow Airport

Opmerking: je ticket bevat de meest actuele adresgegevens.

Ontdek alle bestemmingen

Veelgestelde Vragen

Afhankelijk van de beschikbaarheid kun je tijdens het boekingsproces voor je reis van of naar Heathrow Airport een stoel reserveren. Je kunt kiezen tussen klassieke stoelen, panoramastoelen, stoelen met tafeltje en slaapstoelen. Kijk voor meer informatie op de pagina voor het reserveren van zitplaatsen.
In Heathrow Airport zijn 4 FlixBus-haltes. Ze staan op de kaart op deze pagina. Als je met het vliegtuig vertrekt vanuit Heathrow Airport, check dan hoe ver het is van jouw bushalte tot de vertrekhal van de luchthaven en hoelang je daarover doet, zodat je zeker op tijd komt en niet hoeft te stressen.
Om met je FlixBus-ticket te reizen van of naar Heathrow Airport toon je gewoon de pdf met de boekingsbevestiging die je via mail hebt ontvangen of het ticket in je FlixBus-app. Het ticket afdrukken hoeft niet: toon de digitale versie aan de chauffeur bij het instappen.
Met FlixBus van of naar Heathrow Airport reizen is een zeer betaalbare keuze. Er zijn tickets verkrijgbaar vanaf slechts 6,99 €, afhankelijk van je vertrekpunt.
Ja, onze luchthavenverbinding van of naar Heathrow Airport is een groene keuze. De CO₂-uitstoot is lager dan wanneer je met de wagen of het vliegtuig reist. En als je tijdens het boekingsproces het vakje aanvinkt om de CO₂-uitstoot van je busrit te compenseren, help je ons op weg naar onze nul-uitstoot-doelstelling!
Op onze luchthavenverbindingen van of naar Heathrow Airport mag je een comfortabele rit verwachten, met veel beenruimte, stopcontacten en een toilet op de bus. Op de meeste van onze bussen is ook gratis wifi. Vergeet dus je laders niet, om je toestellen op de bus op te laden.
Met FlixBus is naar of vanuit Heathrow Airport reizen een makkie, met bussen vanuit 22 steden. Je kan ook een nachtbus nemen en besparen op je verblijfskosten.
Een plaats boeken op de luchthavenverbinding van of naar Heathrow Airport is heel simpel met FlixBus. Om online te boeken kies je je vertrekpunt en bestemming en je reisdatum. De goedkoopste tickets vind je met de gratis FlixBus-app.
We bieden verschillende betaalwijzen voor je ticket van of naar Heathrow Airport. Kies tussen kredietkaart (VISA/Mastercard/Maestro/Amex/Diners Club/JCB/Discover), PayPal en Ideal. Selecteer de gewenste betaalwijze op de betaalpagina. Als je problemen ondervindt, kijk dan op de pagina met hulp bij betalingen. Op de bus en in onze verkooppunten kun je ook cash betalen.
Zeker! Iedereen is welkom op onze luchthavenverbindingen van of naar Heathrow Airport, ook wie in een rolstoel zit, een hulpdier gebruikt of zwanger is.
Maak je geen zorgen over je bagage voor de rit van of naar Heathrow Airport met FlixBus! In je ticket is het GRATIS transport inbegrepen van één stuk handbagage (30x42x18 cm, max. 7 kg) en één stuk ruimbagage (50x80x30 cm, max. 20 kg). Informatie over extra of speciale bagage vind je op deze pagina. Vergeet ook niet te checken hoe het zit met de bagagerichtlijnen van de luchtvaartmaatschappij zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Buitengewoon praktisch: FlixBus-luchthavenverbindingen van/naar Heathrow Airport

Zo geboekt!

Plan makkelijk je reis naar Heathrow Airport dankzij ons perfect gestroomlijnde boekingsproces. Bij FlixBus kun je tickets kopen vanaf slechts 6,99 €, en je hebt de keuze uit diverse betaalwijzen, waaronder kredietkaart (VISA/Mastercard/Maestro/Amex/Diners Club/JCB/Discover), PayPal en Ideal. Met vragen over betalingen kun je terecht bij onze gespecialiseerde Klantenservice.

Strategische haltelocaties

FlixBus biedt je de best mogelijke verbindingen, met 4 haltes in Heathrow Airport; London Heathrow Airport (Central Bus Station, T2 and T3), London Heathrow Airport (Terminal 5), London Heathrow Airport Terminal 2 & 3 Train Station, London Heathrow Airport Terminal 5 Train Station. Heathrow Airport kun je bereiken vanuit tal van vertrekpunten, zodat je zeker op tijd bent voor je vlucht vanuit Heathrow Airport.

Tracking in realtime

Blijf op de hoogte dankzij onze realtime bustracker. In enkele seconden weet je hoe het zit met je bus van of naar Heathrow Airport.

Plan je luchthavenverbinding van of naar Heathrow Airport

Als je met het vliegtuig vertrekt uit Heathrow Airport, bedenk dan voordat je je busticket koopt hoelang de rit naar de luchthaven duurt, hoeveel tijd je nodig hebt om je naar de check-inzone van de luchthaven te begeven en hoelang op voorhand je daar wilt aankomen. Als je met het vliegtuig aankomt in Heathrow Airport, calculeer dan de nodige tijd in voor de check-outprocedures en andere formaliteiten in de luchthaven en zoek uit waar in de luchthaven de bushalte zich bevindt voordat je je busticket koopt. Hou met al die factoren rekening voor een efficiënte, stressvrije luchthavenverbinding naar of van Heathrow Airport. Ervaar met FlixBus de ideale combinatie van betaalbaarheid, comfort en praktisch gemak!

De service aan boord is afhankelijk van de beschikbaarheid